Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroic Instances


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

donenler, ve donmeyi dusunenler icin frf forumalrına yazdıgım yazıyı c/p ediorm, umarım faydalı olur..

Heroic Instances

bildiginiz uzere eski village ımız geri dondu oyuna, ama simdi biraz buyumus bi sehir havası almıs. gidiyoruz guild hall gibi bi binaya girip 3 tane queste baslıorz. bir tanesi axkva min heroic instance ı icin prequest i baslatıo, bir tanesi IG-88 (droid army) instance i icin, digeri de Tusken King instance ı icin.

pre questler oldukca basit (axkva min dısında) ve solo olarak halledilebiliyor, ekstra bi guide a ihtiyac yok cunku quest journal yeterince bilgi vermekte. axkva min prequesti icin 2 kisi yeterli, ama tek kisi ns cave icinde zorlanır, gerek yok solo kasmaya bence.

prequestlerden snra instancelara baslıyoruz. instance lar icin balanced bi grup lazım. hk 47 gibi solo ya da 2 kisi yapılabilcek gibi degiller. balanced dedigim olay da 8 jedi girip yapamaz, ya da yapar ama zorlanır. cunku icerdeki npcler gercekten zor ve cok sert vuruyorlar. tamam jedilar tanklar ama dps prof olmadıgı icin o npc yi oldurecek sure uzadıgı icin o kdr tanklayamazlar, sonuc olarak o grup yatar. en az 1 medic sart, 1-2 tane bh, commando gerekli. officer buffları iyi olabilri ama bh-commando-medic-jedi ile guzel bi grup olusturulur. yeri geldiginde bh shield acıp agro alır jedilar da nefes alır o sırada. medic de cok gerekli cunku ornegin axkva min instance ı sırasında bi boss npc ye dalarken gorvo (axkva min in rancor u) spawn oluo ve 2-3 vurusta oldurcek gucte. bu yuzden gruptaki medicler bir boss u oldurene kadar digeri boss u stasis ile kontrol altında tutmalılar ki basları agrımasın. goruldugu uzere mediclerin rez.den baska gorevleri de var.

ayrıca dedigim gibi icerdeki npcler baya zorluyor, guclu aoe attackları var bazılarının, bazı ufak mouse droidler bile deli gbi flame dot fln koyup hic beklenmeyen bi anda yatırabiliyorlarmıs. ve droid army instance ında spawn olan droideka lar 56k dmg(!) koyabiliolar 1 vurusta. yani 1den fazla kez girip denemek lazım bu instanceları, nerde neler oluyor gorup, ona gore en iyi grup formation ı olusturup ona gore tekrar denemek lazım.

rewardlar ise bu kdr cabayı bosa cıkarmıcak cinsten. oncelikle diger bi msj da dedigim gibi her instance bittiginde belirli bir skill modunuza +1 alıyorsunuz (ufak gorunebilir ama 10 kere yapıp +10 aldıgımızda buna degcek kadar oluyor) (zaten 10dan sonra daha fazla alamıyorz, exploit e donusmesn die) her instance farklı bi mod verio (tusken instance ından snra strikethrough +1 alıyoruz gibi mesela, bunları tam hatırlamıyorum).

ayrıca lootlar da fena degil. ornegin axkva min ve IG-88 yeni bir lightsaber schem dusuruyor (double bladed hilt- dps bazında jinsu ya yakın hatta daha iyi). axkva min ayrıca nightsister headdress schem dusurmekte, tailor tarafında craft ediliyor, socket sansı var. dancerlar icin cok guzel bisi. tusken king den rifle schem ya da bir melee weapon schem dusmekte. dpsler mustafardan dusenler kdr iyi, artılarına gelcek olursak rifle kinetic dmg vuruo ki looted riflelar hep energy, ve craft edilince socketli olma sansları var. ayrıca tusken kingten bi backpack schem de dusebiliyor, krayt skull seklinde ve deli gibi mod var ustunde =) IG-88den bir droid body dusuomus ama onun naptıgını bilmiyorum. kısacası lootlar guzel =)

ve her instance bittiginde bir token alıyoruz. her instancetan alınan tokenlar farklı. ve village da yeni jewelry satılmakta bi tokenlar karsılıgında. (ornegin bi bracer 2 tane axkva min token ı ve bir tane droid army token ı gerektiriyor). her prof icin yaklasık 4 cesit jewelry var. (ornegin jedi icin bilmemne or heroism, bilmemne of jedi duelist (bunu atmıs olabilirm) gbi).. aynı tur olanları toplayarak 5 parcalık bir set olusturuyoruz. 2 parcayı aldıgımızda 2 piece bonusları oluyor, 3 parca icin 3 piece, 4 icin 4 piece, ve 5 parcayı da tamamlayınca 5 piece bonus bulunmakta. bu bonuslar gerek bazı specialların cooldownlarını dusurmekte, gerek action costları azaltmakta, gerek skill modları arttırmakta, gerekse yeni special attacklar vermekte karaktere. onemli olan hangi jewelry set in daha yararlı olcagına karar verip gerekli tokenları toplamaya baslamak.

bir jewelry set, instancelardan toplanan guzel lootlar, ve instance bittiginde alınan +1 modlar ile, birkac kez instance bitirdikten sonra bayaa saglamlasıyor karakterimiz.

onemli olan instancelar icin grup bulabilmek. sonuc olarak 2-3 kez bitirildiginde, geriye kalanları daha kolay ve hızlı tamamlamak icin yeterli tecrubeyi edinmis oluruz..

instance gruplarında gorusmek uzere.

-oth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...