Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobil Cihazlar Bölüm Kuralları


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar malum çok post alan bir bölüm değiliz fakat her bölüm gibi buranın da kuralları olması gerekir. İlk olarak Forum Kuralları'nı okumanız yararlı olur. Buradaki her türlü yasağı çiğneme postunuzun (topic) silinmesi ve tekrarlarında adminlerimiz tarafından süreli ban - süresiz ban ile sonuçlanacaktır.

*Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin yasak olduğu Forum Kuralları'nda yazıyor hatırlatmış olayım. Bunun dahilinde telefon melodileri, java oyunları vb.'de vardır.

*Başlıkları en açıklayıcı şekilde yazmaya çalışın.Buradaki gibi bir topic başlığı pek açıklayıcı olmuyor.

*Eğer açacağınız konu bir problem ise çözümünü bir kez Arama düğmesinde aramanız zaman kaybınızı azaltacaktır.

*Eğer başkasının yazısını kullanıyorsanız lütfen kime/nereye ait olduğunu yazın. Sonuçta her sitede yazan her bilgi doğru olmayabiliyor ve görenleri yanlış yönlendirebiliyor. (Örneğin bir telefon modeline baktınız ve özelliklerini foruma yazarken hangi siteden alıntı olduğunu yazın)

*Lütfen çok uzun alıntı yapmayın. Yapacaksanız "Spoiler" tagı içinde kullanın.

*Her ne kadar çok post almıyor olsak da; benim de gözümden kaçan ve sizi rahatsız eden birşey görürseniz bana bir özel mesaj atın. En geç 1 gün içinde problemi çözmeye çalışırım.

*Arkadaşlar patide artık çok sayıda bayan üyemiz de var. Dolayısıyla açtığınız topiclerde-attığınız mesajlarda forumda bayan üyelerin de olduğunu unutmadan atın. Örneğin açtığınız topic "ya beyler hede hödö" şeklinde olmazsa daha uygun olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...