Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolf Hitler bir bebek kadar masumdur.


hazreti mahoney

Öne çıkan mesajlar

Tarihin yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından biri olan Führer, zamanın şartlarına göre alınması gereken kararları almış ve insanlık onu hiç olmadığı gibi bir şekilde, gerçeklerden ırak bir şekilde kasap olarak yaftalamıştır.
Tek amacı milletinin refahı ve halkların güvenilir bir dünyada yaşaması olan hitler için böyle ithamlarda bulunulması acıdır.
Her şeyin ilacı tarih olduğuna göre, gün gelecek, tarih Hitler'e asıl payesini verecek,
Herkes günü geldiği zaman Hitler'i daha iyi anlayacak ve işte o zaman Hitler zamanın şartlarına göre yapılması gerekenleri yaptığı için, halklar tarafından kutsanacaktır,
Ki kutsanması da lazımdır.

İnsanın keşke diyesi geliyor, keşke bizim başımızda da Hitler gibi, biri olsa, ancak onunla kurtuluşa erer, ve ancak onunla tarih sahnesinde hak ettiğimiz yeri alırız.
Hitler katliam yaptı deniliyor, yalan efendim.
Savaş esnasında Hitler'in, kendi milletinden olmayanları kuş sütüyle besleyecek hali yok, hatta o kadar iyi niyetli bir insan ki, kimsenin başına bir iş gelmesin diye,
insanları güvenli yerlere toplamış.
Orada bulunan görevliler, kişilere eziyet etmişse, bu Führer'in suçu değil, güvenli yerlerdeki görevlilerin suçudur.

Ben şimdi herkesten, elini yüreğine koyup, Hitler'i zamanın şartlarına göre yargılamasını istiyorum, bakın o zaman, o büyük insanın ne kadar masum olduğuna şahit olacaksınız.
Ben iddia ediyorum, eğer Hitler, Müslüman olsaydı, Cennet'e girerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Milletini korumak için rusyaya hollandaya fransaya girdi demi. Hepside kendi halkındanya. Aslında rusların ataları almanmış. Çok votka içmekten kanları değişmiş rus olmuşlar :D

Komik olma arkadaşım zamanın gerekliliği ne demektir. Onun zamanında bile yaptıklarının yanlış olduğu söyleniyosa bunda çelişki yokmudur.

Hem balonunda sevimliymiş kimin fakeisin bakem sen. Gizli faşistimiz eksitki zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düz insan gibi düşünmemen güzel ama ne yazık ki hitler seni de kandırmış. normaldir. hitler'in barış konuşması var (peace speech diye geçer). ve onu okurkan adamın aslında barış yanlısı olmadığını düşünerek oku. sonra bunu aynı şekilde kavgam ve siyasi vasiyetime de uygula. ancak şu yanlışa geri düşme "hitler yalancıdır". hitler yalancı deildir, en büyük propogandacı ve aptal güdücüdür. amerikan başkanına bile kandırabilir, yalan söylemez, acı gerçek yaratır diyeyim.

hitler'in kandırmasına bütün dünya kandı. ingilizler savaştan 2 yıl önce ancak anlamaya başladılar. normaldir senin de hitler'in o "barışçı" o "birlikçi" konuşmalarına inanman. yanlış deil, adam "kasap" değildi ama gösterdiği kadar da saf deil merak etme. bilgimi küçümseme lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...