Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik JA serverındaki oyuncular


Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar
ilk olarak şunu söylemek istiyorum iyi bir oyuncu değilim ve 2-3 aydır arada bir oyna giriyorum.Fakat her girişimde bazı oyuncuların yaptiği saldırılardan artık oyun oynayamama durumuna geldim.Force kullanarak çok rahat öldürmekteler.İkaz ettiğim halde ffa istemiyorum dememe rağmen frag için midir bilmiyorum saldırıyorlar.ayrıca bu yetmiyormuş gibi noob lamer gibi laflar yiyorum.
bu arkadaşlar forumdan mi bilmiyorum.iyi oynayabilirsiniz fakat savunmasız birini öldürmekten ne zevk alıyosunuz.bildiğim kadarıyla serverda lame yasak.lütfen admin arkadaş ilgilensin bu konuyla.
saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda silence ve sleep vote'ları açık. böyle bir durum oldugunda kullan ve haksız yere küfür, hakaret işitirsen ss alıp bir admine yolla.

Eğer oyunda sana lame yapılıyorsa ve yapan popüler bir oyuncuysa votelar işe yaramayabilir.. ama asla sana lame yapana saldırmayarak zamanla haklılığını kanıtlarsın. Serverda böyle bir durumla karşılaştığında senle uğraşanları ingore etmek de bir çözüm. Bunu yapmak için önce /serverstatus yazıp oyuncunun numarasına bakcaksın sonra da /ignore (player id)...

İyi oyunlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...