Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent Fizik ve Çalışma Temposu


diablotg

Öne çıkan mesajlar

yahu tuğrul, paticiğin depresif çocuğu oldun :) dur sana cevap yazıcam buradan da birazdan otobüsüm kalkıcak o nedenle otobüste internet düzgün çalışırsa girip yazıcam sana cevap :) ortadan cevaplar da süper :D oğlum, fizik okuyup da patiyi takip eden kaç kişi var; kaçının notu vb. öğüt verecek kadar yüksek. patiyi severiz candır, ama bunun muhattabı asistanlar, hocalar; söle bana sana hoca sölim, git konuş dimi.

ayrıca öle plan program yalan biraz; ve senin cevap aramadığını da biliyorum aslında. aslında tüm insanoğlu gibi sen de farkında olmadan bu acıdan hoşlanıyorsun. hayır insan oğlu mazoşisttir demiyorum ama acı ile beslendiğimiz hem tarihi hem de ruh bilimsel bir gerçek. yara'nın kabuğunu koparmaktan daha da zevkli :D

sun tzu veya pai mei var danışılacak mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminime göre paralı okuyorsun. Onca parayı verdikten sonra fizik okumak niye? Yani eğer çok idealist değilsen (akademik kariyer yapıcam falan gibi..) dahada 1. sınıftaymışsın daha fazla yakmadan kendini bir daha gir sınava. Eskiden odtü teknokentte calısıyodum. Bir sürü odtü fizik mezunu arkadaşım vardı calıştığım firmada editörlük yapıyorlardı 800 milyon maaşa. Yani düşün bunlarda şanslı olanlar. Yoksa dersanelerde 500 milyona ögretmenlik yapanlar yada işsiz gezenlerde var. Türkiyede araştırmaya yatırım yok o yüzden yalan oluyorlar bu tarz bölüm okuyanlar ne yazıkki.
Yani o kadar para veriyorsunuz (yıllık 15000 dolar falan herhalde bilkent) gidin mimarlık okuyun başka özel üniversitede yada bilgisayar,elektrik-elektronik müh. falan okuyun yani. Bari mezun oldugunuz zaman piyasaya dair bişeyler biliyor olun, mesleğiniz olsun elinizde. İnsan okurken mezun olana kadar her şey toz pembe. Mezun olduktan sonra farkına varıyo insan bir takım şeylerin. Bunları moralini bozmak için söylemiyorum yani sadece tavsiye. (Ha birde zaten cok zenginsen fiziği sevdiğin için okuyorsan unut tüm yazdıklarımı :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben idealist olarak girdim bu bölüme çokta zengin değilim ama mezun olduktan sonra neler yapmak istediğimi biliyorum yaparım da sadece bi doğrulmam lasım o yüzden taktik istedim eksiğimi görebilmek için

öyle sırf puanım buna tutuyo diye giren maloz lardan değilim onlar zaten hiçbirşey yapamıor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet fizikte ben işletme yi bitirmeye çalışıyorum okulum oldu 5,5 sene ya... Sınav sabahı çalışınca böyle oluyor tabi.

Neyse konuyla ilgili, tüm derslere girip, aynı gün en az 1-2 saat ayırmanı tavsiye ederim o gün ne işlediğiniz ile ilgili. Gerçekten çok psikopat hasta bir yöntem. Sınav zamanı geldiğinde, çatır çatır geçersin çalışırken. 1 derste öyle yaptım yarım yamalakta olsa, o dersten kalmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
günü gününe çalışma geyiği bildigim tek püf noktası, ne kadar kulaga klasik bilmemne gelsede işe yarıyor.

işe yarayan başka bişi de hocalarla aranı iyi tut..

işe yarayan başka bişi de eğer kararlıysan seni caydırmaya çalışan, alternatifler sunan öküzlerden uzak dur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ivy said:
lex nerde?
onun durum iyi diye biliyorum yardımcı olsun sana
o da bilkent fizik 1 de
takıl oh mis
çıkışlarda da bowlinge gidersiniz

leeexxxxx
koş bak sana kardeş bulduk

muhah lex ders çalışcak!
lol o adam nerdeyse benim kadar tembel. hatta tembellikte benimle yarışabilecek ender insanlardan
yoksa yoksa...
lex ankaralara gidip te inek mi oldun. :

bu arada ünivde ders mi çalışırmış yaf :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...