Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel Bölüm Kuralları [Son Güncelleme 23.09.12]


dory

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar =)
"Kişisel" ile alakalı şikayetler havada uçuşmasın, insanlar birbirini ve bizleri yemesinler diye, baştan anlaşıp konuşmak adına, bir kaç hatırlatma ve uyarı yapmak istedim.

1)Bölüm adı üzerinde "Kişisel" olduğu için, patiler burada hayatlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini paylaşıyorlar ve durum ne kadar saçma/yanlış/aykırı olursa olsun, saygı bekliyorlar. Lütfen post atarken, karşımızda bir insan oldugunu unutmayalım. :)

2)Bölüm içinde nolursa olsun küfür, abartı argo kullanılmayacak.(lanli lunlu konusmalar paticik'e yakismiyor). Bu olayın önüne ancak bu şekilde geçebiliriz, öteki türlü alır başını gider, hak verirsiniz. :P

3)Tartışma ortamını kavgaya dönüştürmeden, işi hakarete dökmeden usulünce konuşalım/paylaşalım. Çok sinirli, tepesi atık olmamız burada at koşturabileceğimiz anlamına gelmesin. Birbirimizi kırmayalim.

4)Topiclerdeki dalga geçer tarzda,karsi tarafi tahrik edici postlar temizlenecek. Geyik yapılacağı zaman elbette beraber yaparız ancak karşımızdaki insanı aşağılamak geyik değildir.

5)Forum genel kurallari her daim aklımızda olmalı, olmadığı taktirde oturup 1. maddeden okumaya yeniden başlanmalı. :)

6) Bölümde, bölüm kurallarına ve paticik genel forum kurallarına aykırı davranan arkadaslar, çatır çatır banlanacaklar.

7)arkadaslar, siyasiler ile ilgili photshoplu resim, fotoğraf koymak yasaktir, bu mesajlar silinip atan kisiler uyarilacak, daha sonra bi ust maddedeki dongu isleme konacaktir.

8) Topicleri trollemek (anlamsiz postlar atmak) yasaktir.

*9) Konu içinde, başka bir kullanıcı ile samimiyetinize dayanarak yapığınız hareketler, şaka ile karışık da olsa herhangi bir argo, küfür kullanımı ya da hakaret, fark gözetilmeksizin cezaya tabi olacaktır.

**10) heheheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı -Deno- tarafından Kişisel Bölüm Kuralları [Son Güncelleme 23.09.12] olarak değiştirildi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...