Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

On 24.09.2019 at 08:04, Mc_Lovin dedi ki:

Yıllar yıllar önce star televizyonunda seyretmiştim. Bir uzay üssünde veya uzay gemisinde bir erkek ve bir kadın vardı. Bir şey bekliyorlardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Kadın kısa sarı saçlı, ince uzun, güzel bir kadındı. Adamla önce sohbet muhabbet ediyor ve birbirlerini tanıyorlardı. Sonra adam kadına ilişki teklif ediyordu ama kadın "Elbette hayır" diye cevap veriyordu. Adam ısırarını sürdürdükçe "Elbette hayır" cevabından vazgeçmiyordu kadın. Adam bir defa daha denediğinde kadın kabul ediyordu. Sonra olaylar gelişiyordu. Uzay üssüne davetsiz bir misafir mi geliyordu ne oluyordu? Öyle birşeyler işte. Neydi bu filmin adı. Hatırlayan var mı?

https://www.imdb.com/title/tt0079285/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Bu mudur?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat önce, goldbären dedi ki:

biraz daha detaylı anlatsana merak ettim he

Fatih Akın diye kalmış aklımda ama değil. Türk - Alman yapımı sanırım. 2 kadın 1 erkek var ahır gibi bir yerde. Sonra Türk olan işte numan acar'a benzetiyordum. 3 kişi olarak geliyorlar içeriye, yabancı çocukla karşılıklı bıçak çekiyorlar, ağır romandaki bıçak sahnesi gibi karşılıklı duruyorlar o sırada türk mafya kısık sesle bir türkü fısıldayarak hamleler yapıyordu. Sonra kadınlardan biri yeter diye bağırınca falan mafya tipler görüşücez gibisinden gidiyorlardı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Merhabalar

 

Senler önce CINE 5'de bir film izlemiştim, gerilim filmiydi,tek kelimeli bir filmdi, kel bir adam vardı, genelliklşe metroda seyahat ediyordu, Londra ya da New York'da geçiyordu, sanrılar görüyordu, THE MACHINIST filmine çok benziyordu, galiba komşusuyla ilgili de problei vardı, çok varoş bir yerde yaşıyordu, filmi bilen, hatırlayan varsa yazabilir. Şimdiden çok Tşk

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Hastanenin morgunda 2 sevgili bir cesedin üzerinde sex yapıyor derken elektrikler kesiliyor ve üzerinde eğlendikleri ceset herkesi öldürmeye başlıyor. Fragmandan aklımda kalanlar ama filmin adını bir türlü bulamadım, bilen birisi yazasa çok sevinirim.

Lord_Argos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Bir film vardır. İnsanlar evin duvarları arasındaki boşluklarda yaşıyorlardı. Evin odalarında dolaşmayı bile dışarı çıkmak sayıyorladı ki evin gerçekten dışına çıktıkları sahne filan güzeldi. Nedense aklıma eski şimdi ne idi bu film bilen izleyen var mı? Shit tier korku filmi olabilir 90'larda gece 4'te Kanal 6'da yayınlanan...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 15.02.2020 at 19:49, Fistan dedi ki:

ben de hatırlıyorum öyle bişey

duvar içinde zombi gibi insanlar vardı ya da hapis miydiler orada bilemedim eve rotweilerlarla giriyolardı köpekler duvardan hissediyordu. baska filmlerden karıştırmış olabilirim hatırlayamadım

 

On 16.02.2020 at 01:13, Black-ice dedi ki:

supernaturalde vardı öyle bi bölüm. bölümün villianları duvarların içinde gezinen esasında supernatural olmayan insanlardı. bu kadar hatırlayabildim 10 sene fln olmuştur.

Supernatural'de olma şansı yok 90'lar filmi gibiydi. Evet biraz zombi gibilerdi bu arada köpek mevzusunu hatırlayamadım. Finali çok hoşuma gitmişti sırf o kısmı izlemek istiyordum. Gerisi tıraş...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 19.11.2019 at 21:05, bLackcha0s dedi ki:

bi film vardı! 
filmi izlemedim gerçi ama sadece tek sahneyi youtube'dan izlemiştim. Fatih Akın filmi olduğunu düşünüyorum hatta Numan Acar oynuyor olabilir. in the fade değil. 

bir ahır gibi yer. Türk mafyası geliyor. bıçak çekip adamla karşılıklı birbirlerine bıçak sallıyorlar. o sırada da türkü söylüyor fısıldıyarak. Sonra dağılıyorlar. 

Numan Acar'a çok benzettim de değil sanırım Fatih Akın filmlerinde çok sık oynayan biriydi. 

bunu hayyyylaa bulamadınız... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım Avrupa yapımı bir filmdi. 90'ların başında çok küçükken izlemiştim. Bir tane deli profesör olsa gerek genç bir karı kocayı kırsaldaki bir evde esir tutup kapıdan yemek falan sokuyordu. Dışarı çıkamıyorlardı sonra aklımda kaldığı kadarıyla profesör tuzağa düşüp evde hapis kalıyordu. TRT'de izlemiştim. Var mıdır hatırlayan?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
On 09.01.2016 at 12:10, Mal dedi ki:

garip ve sıkıcı bi film vardı. bir amerikan ailesi, adamı eşi terkediyor çocuğunuda alıp. adam kabullenemiyordu heralde. film bi sanki terketmemiş gibi birde terketmiş gibi devam ediyordu. bi sahnede adamın kafasından ateş çıkıyordu sanırım. ev yanıyordu birde bazı sahnelerde galiba. böyle garip zaman atlamaları olan, adamın iç sesinden gibi depresif sayko bi filmdi. ismide garipti içinde amerikadaki bi yerleşim yerinin adı olabilir.

yanlış hatırlamıyorsam şu posttaki görseller bu filmden

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...