Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

  • 5 ay sonra ...
Rewendor said:

Ascension diyecektim, yazmışsın. Ama keşke spoiler'a alsaydın, çat diye son bölümün son 10 saniyesinde ortaya çıkan spoilerla başlamışsın konuya :D

Bu arada Speed'den aklıma geldi, 500T'nin filmi yapılsa aslında.


500T global bişi portföyü aynı yolcularının.

146B daha orjinal gün teyzeleri, ikitelli organize sanayi ve matbaacılar sitesini toplayıp fatihten eminönüne gidiyor gerçek bir sentez yaşlısı çalışanı öğrencisi gün teyzesi her gün bir aksiyon 5 sezonluk dizi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

film dizi değilde bi müzik vardı. bi sayfaya girince tam sayfa flash animasyon açılıyordu. anime tarzında bi kız elinde bişey döndürüyordu arkada da müzik çalıyordu. müzik çocuk şarkısı gibiydi şu an hatırlamadığım bir dildeydi. herkes açıp yarım saat dinliyordu. hatırlayan?

polish veya fince olabilir

buldum flash yüklü değil ama şu çalışıyorsa

https://leekspin.com

Mal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...

Yıllar yıllar önce star televizyonunda seyretmiştim. Bir uzay üssünde veya uzay gemisinde bir erkek ve bir kadın vardı. Bir şey bekliyorlardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Kadın kısa sarı saçlı, ince uzun, güzel bir kadındı. Adamla önce sohbet muhabbet ediyor ve birbirlerini tanıyorlardı. Sonra adam kadına ilişki teklif ediyordu ama kadın "Elbette hayır" diye cevap veriyordu. Adam ısırarını sürdürdükçe "Elbette hayır" cevabından vazgeçmiyordu kadın. Adam bir defa daha denediğinde kadın kabul ediyordu. Sonra olaylar gelişiyordu. Uzay üssüne davetsiz bir misafir mi geliyordu ne oluyordu? Öyle birşeyler işte. Neydi bu filmin adı. Hatırlayan var mı?

Mc_Lovin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

bi film vardı! 
filmi izlemedim gerçi ama sadece tek sahneyi youtube'dan izlemiştim. Fatih Akın filmi olduğunu düşünüyorum hatta Numan Acar oynuyor olabilir. in the fade değil. 

bir ahır gibi yer. Türk mafyası geliyor. bıçak çekip adamla karşılıklı birbirlerine bıçak sallıyorlar. o sırada da türkü söylüyor fısıldıyarak. Sonra dağılıyorlar. 

Numan Acar'a çok benzettim de değil sanırım Fatih Akın filmlerinde çok sık oynayan biriydi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...