Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bu filmi zamanında sormuştum ama cevap alamamıştım ve yine hatırlatmak istiyorum şöyle ki:

Filmin yarısından yakalamıştım ve şöyle sahneler vardı. Post apocalypse bir dönem, savaş sonrasında ama öyle karanlık bir hava yerine daha çok monty python havası var. Savaş bitmiş ama hala cephede duran bir asker, askerin bir yüzü çavuş, diğer yüzü daha rütbeli bir asker ve kendi kendine konuşarak emirler veriyor. Gardrop var bir tane, konuşan bir papağan var; hatta ona anne ya da baba diyorlardı. Bir tanrıya inanıyorlar ama tanrı sadece ışık oyunlarıyla şans eseri yarartılmış garip bir şey. Daha da başka bir şey hatırlamıyorum. Eski bir film olduğunu söyleyebilirim bir de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
şimdi ben baya küçükkene bi film izlemiştim, severdim de kendisini. yarım yamalak hatırladığım kadarıyla film bi hapishane gibi biyerde geçiyordu ama böyle yakın gelecekte geçiyodu sanki. hapisanenin zemininde kırmızı sarı yeşil çizgiler vardı, mahkumlar kırmızı çizgilere basınca ölüyo muydu, işkence mi görüyordu neydi, sarı çizgide işte uyarı mı alıyorlardı bişeydi. bu kadar bilgiyle bu filmi bana bulursanız allah ilan edicem bulanı, haydi gogo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Selam millet,

Project X'i izleyince aklıma geldi. Küçükken bir tane film izlemiştim. Çocuğun birinin annesi ve babası evden tatile diye çıkıp bir daha hiç geri dönmüyorlardı. Çocuğu tek başına evde bırakıp trailer park/kamp alanı gibi bir yerde yaşamaya gidiyorlardı kendileri gibi çocuklarından bıkmış ailelerle birlikte. Gence telefon açıp durumu izah ediyorlardı. Genç de hiç bitmeyen bir parti vermeye başlıyordu. 7/24. Sonunu hatırlamıyorum filmin. Eleman liseliydi. Televizyonda izlemiştim. Hatırlayan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi film vardı, Chevy Chase oynuyordu, aile&komedi filmiydi. bi sahnesinde chevy chase du bakiyim yaşlandım mı ben ona benzer bişi diyip barajın tepesine tırmanıyordu. filmin sonuna doğru chevy chase in oğlu olarak hatırladığım bi çocuk kumarhaneye gidiyodu, paso bi çeyreklik atıp oyun makinesinin kolunu çekiyodu, ferrari, lotus, jip falan geliyodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...