Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Ligden çekiliyor


ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

fizban said:
ayrıca dela bak tekrar söylüyorum, ben moderatör olduğum için değildi golün iptal edilişi, hakem karar veriyo. nese aman.


e ben de o mesajla gayet sinerjik bir mesaj yazdim topic gidisatini ve maci harmanlayarak. ben de farkindayim, o yuzden ayni hesaba ben 3 attim dedim =D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir fenerli olarak söylyorum hiçbir yöneticinin ligden takım çekmeye hakkı olamaz,olmamalı.seyirciler(karsı takım seyırcılerıde dahıl) takımların sahıbıdır kardesım,beşiktas degıl sivasın bıle cekılmesıne karsıyım,oyundan aldıgımız zevkı öldürüyorlar kendı baskanlıkları için.
Tamam besıktasın bundan oncekı maçlarında birsürü hata yapmıs olabılırler,puanları boşa gıtmıs olabılır ama bu maçı hakem yuzunden kaybettık sımdı de cekılıyoruz demek gören gözlere ve futbol izleyicisine hakarettir.maçı kaybeden beşiktasın forvetıdır,bu kadar bencıl ve kabılıyetsiz olunmaz,olan adamda beşiktasda oynamaz.son dakıkada faulü çaldıktan sonra(fauldu veya degıldı) atılan gol için iptal etti terimide yanlıs bana göre,dudukten sonra yapılanların önemi yokki.yıldırım demirörende yıldırımın ızınde anlasılan,kötü gidişe sansasyonel bir hareketle boya cekmeye çalışıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

batuhanın boş kaleye gol atamamasının,bobonun karşı karşıya gol kaçırmasının hakemle alakası ne?hakem faul olduğu an çaldı düdüğü ibrahim üzülmez şuuru kapalı bi şekilde futbol oynadığı için duymadı tabi spiker bile dikkat edemedi heyecandan TVde hakem golün iptal olduğunu söylüyo spiker harika bi gol diye bağrıyo halen..bejekenin gol kaçırmasını hakeme yoruyosa zaten çekilsin gitsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında maçın ertelenmesi 2 takım adına da iyi olacaktır. Çok olaylı bir maç olduğu için 2-3 gün sonraki ŞL maçlarına iyi motive olamayacaklar gibi geliyor. Beşiktaş'ta bir karışıklık, sinir, PAF takım olayı var. Fenerbahçe'de de 7 yıl aradan sonra evinde yendiği ezeli rakibinin zafer sarhoşluğu var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elini koyuyor omzuna o yuzden faul verilmis sanirim, kafa topuna cikarken o hareket yasak bildigim.

o degilde moderasyona laf eden uyeler, kendinize gelin yeni balonlu uyeyle ayni pozisyondasiniz burada.

yok balonlu uyenin lafi silinmiyor benimki siliniyor filan, senin ne ustunlugun var ondan?

aksine bunca senedir burda olan birisi olarak senin ornek olman lazim, olamiyorsan aglamiycaksin.

ne azmodainin ne fizbanin tarafli yonetimde bulunacagina inanmiyorum zira daha oncede burada modluk yaptilar ver taraf tutmadilar, bunlari kendişniz yazdiniz zaten azmo olsun fizvban olsun diye.

herneyse, tabiri yerindeyse bokunu cikarmissiniz sonuclarina katlanirsiniz artik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paf takımıyla çıkmak doğrumu yanlışmı bilmiyorum.

yarın gs maçını kazansa bile puan farkı 6. ve beşiktaş 3 derbi deplasmanı oynadı önünde daha iyi bi fikstür var rakiplerinin daha zor. 2. yarı derbileri içerde oynayacak. yani beşiktaş hala fener ve galatasaray kadar favori.

ama bu düzenle şampiyon olunamayacağını düşünüyor olabilirler. o yüzden olabilir.

belki bu eylemle birşeyler değişecekmi bence değişmez yine zarar gören bjk olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...