Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA'nın yayınladığı tribün sıralaması


aytimania

Öne çıkan mesajlar

O değilde fifanın araştırmaına göre bjk dünyanın en zengin klübüymüş de parayla isim yapmayı kendisine yakıştıramadığı için belli etmiyormuş.

Ayrıca başka bi araştırmaya göre dünyanın en iyi futbolcuları da beşiktaşa gelmek istiyormuş ama yıldırım başkan red ediyormuş.Geçen gün ronaldinho ''yıldırım abi amelelik olsa yaparım abi al beni takıma bu forma için terlemek istiyorum''demiş ancak yıldırım demirören pis dişlek diyerek telefonu kapatmış

Ayrıca dünyanın en fazla taraftara sahip olan takımları

Beşiktaş 6.5 milyar taraftarıyla bir numara olmuş ve diğer takımlara fark atmıştır.

Kaynak:www.fifa.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sportmenlik eskidendi.

Sportmenliğin aranması için sportmence bir mücadele gerekir.bir spor olması gerekir.Kaç yıl önce gördünüz Türkiye de sportmence bir mücadele?
Türkiye Liginde binbir dalavare dönerken futbolun F si izlenmezken maçlar masa başında bitirilirken senelerce emekler milyonlarca dolarlar milyonlarca taraftar hiçe sayılırken.

Sportmenlik beklemek ..
saçma olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fifa'yı bilmem ama çarşı'nın bırakın türkiye'yi avrupa'nın en iyi tribünlerinden birisi olduğu kesin. beşiktaş tribünlerinden ayrı tutuyorum çarşı grubunu. karta go go filan anlamam ben, maça damgasını tribün vurabiliyorsa o adamların hakkını vermek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle birşey olsa gazetelere elbet çıkardı konuşulurdu yani. Böyle bir sıralama yapılırsa evet Beşiktaş ilk 5 10 a girer (oranlanırsa tabii, taraftar sayısı/toplam kapasite, alana göre ses yüksekliği gibi) ama yapılabileceğine ihtimal de vermiyorum bunun için diğer arkadaşların dediği gibi dil bilimcilerin dahi olaya girmesi gerekir ki kimse bununla uğraşmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Yahu herkes adam gibi tartışmayı bilse sorun çıkmayacak da o kadar saldırgan olmuş ki tüm Beşiktaş'lılar denilecek söz yok yani.

Edit : Halısaha ayarlayan da yok zaten.


Bu topice ilk saldıran kim acaba? Ben hayatta şunu öğrendim , eğer yaptığın iş çok eleştiriliyosa ve çok konuşuluyorsa sen o işte en iyisin.. bak kimse tartışıyo mu Fener , Gs taraftarlarını?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar herkes ilginç pankart-tezerhüat olayına takılmış.geçen sezon dünyanın gözünün türkiyede olduğu bjk-fb (0-1) olan maçtaki pankartları verilen samimi dostluk msjlarını yapılan ince esprili tezehüatları hatırlamıormusunuz? o maç fifa ve uefa yetkilileri tarafından takip edilmedimi? ne kdr komplekslisiniz beşiktaş tribününe karşı böle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ben i futboldan zerre anamam
ama liverpoolun 3-0 gerideyken yagmur altinda tum stad youll never walk alone dye ciiran taraftarlari nasil 3 uncu oluyorda besiktas birinci oluyor bir ana bunu aciklasin
onu gectim azmo full fors arkandayim
abicim tezahurat ilgincligi nedir
kim oyluyo bunu
sanat yonetmeni mi yolluyo fifa
bir baba hindi tezahurati 4 sene ust uste sampiyon olduktan dah ami basarili

abicim gotunuzden yazi uyduruyosunuz
gotunuzden istatistik yapiorsunuz
abik gudik web sitelerine gorumlarina yaziyosunuz tutuyor
ama 3/4 u muhendis yada muhendislik orencisi olan pati forumuna yazmayin be
hesap makinemiz war 90 ustu iq muz wsar yaayin
hesapladik olmuyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...