Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyan paticik uyan!!!!


Lalu_theoriginal

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
ene laluyu ben bile hatırlıom la? aha : ) hosgeldinn.Gerçi sonradan ama olsun. : D Bende askerliğim nedeni ile oynayamıyorum pek.Bu aralar izindeydim free server ancak yetinebiliyorum Orj cok istiyorum ama insallah askerlik bitince Us bi serverda oynamayı düşünüyorum klasik :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu mlee oynanmıyor daocta.infiltrator ile combo yapamıyorum en güzel halinde 3-4 sn delay oluyor.ne önden perform artery atabiliyorum ne arkadan backstapII atabiliyorum.Yokmu bu lagın çaresi arkadaşlar? wow da böyleydi your-freedom adlı program kurtarmıştı daocta çalışmıyor o ne yazikki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20Mbit de olabilir baglantin da, downloadla oyunla ayni mantikta islemiyor, zar zor yeten yurtdisi cikislarina da 4 KAT HIZLI TURBO ADSL gibi bi sacmalik eklenince pingler yukseliyor haliyle.

Your Freedom hedesi her programda calisir, calismiyo dedigin uyumsuzluk anlamindaysa. Ise yaramiyo diyosan bilemem, denemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:S evet yurtdışı çıkışı rezalet türkiyenin.freedom çalışmıyor derken daoc portaldan giriyorum free serverlara.şimdi sockscap e target olarak daoc portalı gösteriyorum haliyle wow daki gibi wow.exe ye girmiyo daoc portala giriyo.onun bir yolu varmı acaba.daoc.exe yi hedef gösteriyorum buy sefer daoc portal açılmıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...