Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebay Alis-veris sorunsali


Thealon

Öne çıkan mesajlar

Ebay`dan begendigim bir urunu almak istiyorum ama yurt disindan daha once hic alis-veris yapmadigim icin tereddutte kaldim.Almak istedigim urun Amerika`dan gelicek ve fiyatida 100$ az olan bir urun.

Soru 1 : Urun evime kadar nasil ulasicak fedex veya ups getirirmi.Eger getirirse alis-veris sirasinda ayrica belirtmek gerekiyormu

Soru 2 : Fedex veya Ups ile sokarsaniz gumruge takilma sorunu yasamazsiniz diye okumustum biryerde dogrumudur gumrukte sorun yasarmiyim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. evine kadar getirir merak etme.
2.sorun olmaz, 200 dolar mı ne sınırı var vergi ödemek için gümrükte. ama üzerien gift yazısı yazdırırsan hiç bişe olmuyo genelde fiyat büyük de olsa.
satan kişiye diyosun fedexle gönderirmisn falan dşye ya da aldığın ürünün sayfasında yazar hangi korgoyla yollayacağı vs.
son olarak www.iyibey.com u ziyaret et. ben girmedim üşendiğimden :D orda her soruya cevap var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- 100 doların üstünde bişey almayın eğer aldıysanız faturasını (shipping dahil) 100 dolar dan aşağı göstertin, satıcıyla konuşun kutunun üzerine yapıştırdığı faturada bu deişiklii mutlaka yapsın.avrupada da 100 euro falan sınrı. yanlız bayramlarda ve yılbaşı civarı bu fiyat 400 dolar-euro ya kadar çıkıyor.

2- paketi mümkün olduunca küçük yaptırın.

3- DHL, fedex UPS gibi öze3l şirketler daha pahalı ama daha güvenlidir her zaman. direk ayaınıza kadar getirirler. biraz pahalı olan trackable(izlenebilir-websitesinden) seçenkleriyle ben DHL den 3 güne getirtiğim oldu ingiltereden. onun haricinde shipping e para vermeyecekseniz, ingiltereden en ucuz (royal air mail) le bile 10-12 günde kapınızda oluyor ama amerikada benim bi kere kayboldu gelmedi o yüzden USPS golabal Express tercih ed,n 5 günde kapınızda ayrıca websitesinden saat saat takip edebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...