Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık olayı - mp3player vs.


patateskabak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım işte o 30ytl lik kulaklıkla benim bahsettiğim kulaklıkların verdikleri ses arasında dünyalar kadar fark var. sen banane bu farktan ses gelsin yeter diyosan bişe diyemem tabi ki.

cowon u3 çok kaliteli bi player, güzel seçim alacaksan eğer.
internette var, ama siteleri unuttum nerde satıldığını.
www.teknofiyat.com
buraya yaz çıkar bişeler.
mavibilgisayar cowon satıyor ama u3 var mı bakmadım. hepsiburadaya falan bak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de creative ep630 almıştım yaklaşık 1 yıl önce, gayet memnundum, izolasyonu süperdi kalitesi iyidi falan.. 2-3 Hafta kadar önce kahvaltıda dinledim, durağa çıkana kadar cebime hep yaptığım şekilde katlayaraktan koydum, durakta çıkarıp taktığımda sol kanal iflas olmuştu :^(

O arada geçen dönemde arkadaşın sennheiser cx300'ünü 2 gün falan ödünç alıp denedim, bası kesinlikle daha iyidi alıverdi gönlümü. Sadece kablo yapısını beğenmedim(sol-sağ kablonun eşit olmaması hadisesi) bir de, 1 yıl önce ep630 ve cx300 aynı fiyattalardı (55-60civarı) Şimdi baktım, ep630 35'e çekilmiş cx300 70'e fırlamış.. Alt tarafı 2 ince kablonun birleşiminden çıkan bi alete o kadar bayılmak çok koyuyor bana şahsen ama taksit maksit bi şekilde aldırıyorlar :p Uzun lafın kısası cx300'ü dün falan ısmarladım muhtemelen yarın,öbür gün elime geçer.. 1 yıldan çok daha fazla dayanmasını umut ediyorum hmm..


O da değilde, bu kulak için kulaklıkların değiştirilebilen plastikleri tek olarak satılıyor mu? Kendi uydurduğum tezime göre, bu plastikler uzun kullanımda kulak sıvısına mağzur kalmaktan ötürü sertliğini kaybediyorlar ve özellikle bass seslerini daha az veriyorlar(ses dışarı kaçıyor gibi sanki eah)
Sizde böyle bişey hissettiniz mi merak ettim.

ne çok yazdım yahu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya biraz araştırdım,
kulaklık olarak PX 100 gönlümü çeldi. internetten yorumlara incelemelere baktım. özellikle amazon.com da 500 küsür yorumun 400 ü 5 yıldız ve 4 yıldız vermiş, keza heryerde yorumlar iyi. onun yenisi olan PX 200 de ise tereddütler var o sebeple düşünmiycem sanırım , bi kullanıcı px 100 de ses kalitesi daha iyi ama dışarı ses kaçması ve dışardan ses gelmesi daha çok oluyor px 200 in izloasyonu daha iyi demiş. Bir de street style dedikleri kafayı arkadan saran kulaklıklar rahat oluyor mu? pmx 100 pmx 200 falan?

PX 100 amazon.com

onun haricinde mp3 çalar olarak, cowon iaudio g3, f2 ve u3 yakın fiyatlarda bunlardan hangisi ni tercih edersiniz? başka önerebileceğiniz bişey varsa onalrada bakalım:

cowon f2

cowon u3

cowon g3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

creative al bence.4 sene kullandım creative muvomu çamaşır makinasında yıkandı hala çalışır durumda.play tuşunu kaybettim ortadan ikiye ayrıldıgında yere düşmüştü :P ama hala çalışıyor eh:p ses kaliteside süper.standart kulaklığını kullanıyorum creative'in şu kutulardan çıkan.kulaklıkla birlikte uyumadıktan sonra bozulmuyor genelde cepte taşımama rağmen.jvc vardı ondan önce kulaklık olarak silikon şeffafımsı birşey baya iyiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

street tipi olanlarda şöyle bi rahatsızlık olabilir, otobüste otururken kafanı arkaya yasladığında ya da herhangi bi yerde kafanı duvara yaslayınca kulaklığa denk geliyo kulaklıklar kulağından ileri kaçıyo gibi oluyo. hiç uğraşma, px100 al bence.
cowonlardan da u3 al. en kralı o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...