Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vak|veteran and adept knights


ostrich

Öne çıkan mesajlar

jk2 zamanında benimde yaşım 15 di çoğu kişininde öyleydi o zamanlar vardı yine sorunlar ama sonuçta snn.com daha düzenli bir yer olduğundan sorunlarda çabucak halledildiğinden sorunsuzca oynuyorduk

cem jk2 dönemindeki tenchudan bahsetmiş şuanki tenchular bu ortamdan klana girmiş olduğundan tamamen farklı bir tenchu oldu benim gözümde (lider dışında)

küfür olayı ise klanlı klansız fark etmez o iş oyuncuda biter

sunucunun iyi olması bir yönden oyuncuların elinde zaten çok fazla türk oyuncusu bulunmamakta onlarda adam olmazsa kim için açılacak sunucu

ben şahsen baydım artık küfürlerden vb. olaylardan günde saatlerce oynadığım oyunda artık 2 saat zor durup çıkıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reb. dedi su cümle çok güzELdi 2 spin 1 splat yapmayı bildikten sonra her keze ana bacı gidiolar (nuisance) böle adamları serverda tutanlar gercekten hatalıdır...force kapandığından beri ne bir lame olayı nede bir kawga var serverda bence hiç açılmasın force en doğru karar bu olur.Lameyi yapcak adam yerse saberle yapar saberle lame yapa bilen adamda zaten oynamayı biliyordur zaten cem dönerse ben bir liste werce o kişileri servera almasın cidden ortamı bozan kişiler.İsterlerse gelmesinler biz yani ADAM gibi ADAMLAR bir birimize yeteriz serverda dierleri dier serverda noob noob force ile takılıp kavgaya tutusup küfür etsinLer zaten yaşları küçük bişeyden anlamayan adamlar ile işimiz olmamalı..


saygılar
vâk|»¢ë§§ë±×
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlıyorum bazı konularda hak veriyorum Fakat bazı konulara katılamıyorum malesef çünkü sadece günü kurtaracak yorumlar yapılmıuş günü değil hatta anı kurataracak yorumlar..

Bu Sunucuyu Paticik bize sağlıyor.. Evet.. Peki beni buraya atayarak benden ne bekliyor sorusunu cevapliyim size. Doğal olarak kendi İsmini bir düzeye getirmiş olmasına ramen en azından yükseltme adına Player bekliyor.

İstediğim dakika içinde Server'ı sizinde istediğiniz düzeye sokmam mümkün tek bir komut ile..İnsanları kaybetmek çok kolay Fakat asıl amacımız insanları kaybetme yerine kazanmak olmalı. Bunun içinde yakın gelecekte Gerektiği ölçüde yaptırımlar düşünmek zorundayız zaten..

Fakat bazı rekabet durumlarının bulunduğu bir Ortamı çok yalın ve dürüst yapamassınız. Burda büyüttüğümüz Sanane zamanında emin olunki mewcut ortamın kat kat fazlası kavga mevcuttu. Hatta Sanane de 2 sene içinde banlanmış kişi sayısı 0'dır kick olaylarına girmicem Playerlar bile vote ile kick atabiliyordu.. Kavga varmıydı ? En üst düzeyde.. Küfür varmıydı ? Ağıza alınamayacak ölçüde.. Platformdan şikayetçi olanlar ise aksine minimum ölçüdeydi..


Siz (Genel olarak) Yeni jenerasyon jedi knight oyuncularınısız. Siz bu ortamı bi açıdan 0'dan var ettiniz Avaturk sonrası player sayısı yok denecek durumdaydı. Ve sizler tarafından bir Player kitlesi yaratıldı bunun içine katılan Eskiler kimliğindeki bizler çok çok azınlık durumundaydık. Ve bu yarattığınız ortamda 0'dan bi işlere girişip bi açıdan yurt dışı tabanlı bi oyun oynamaya başladınız. Rakipleriniz kendi içinizde clanlar olarak bölünsenizde aslında Yabancı kimliğindeki oyunculardı. E Rekabet ortamının bi açıdan olmaması sizin aranızda kavgaların saygının derecesini belirledi.

Şimdiye bakalım. Jedi knight Türkiye asla eskinin yanına bile yaklaşamayacak olsada yeniden doğmuş ve Player potansiyeli bir çok oyunla kıyaslandığında yüksek konumda. Ve Türkiye içi Clan ayrılıkları ve rekabet artmakta . Ayrı düşüncelerin altında bulunmak tabiki herkesin hakkı ve kendi düşünceleri uğruna karşı tarafı kırmaya devam ediyorlar. Edeceklerdirde. Bunda garipsenecek hiç birşey yok. Sadece bunu minimum'a indirgemeliyiz. Ama mevcut ortam zaten Oyun oynanabilirliğini etkileyecek konumda değil. Sanane de bile bu konuma gelemedi.

Lütfen biraz kıymet bilelim elbet eleştiri yapılacak fakat. Bu şekilde "Şu küfür etti. hadi atalım" mantığıyla varacağımız yer Yine kaybetmiş bir Turkiye JK camiası ve Boş serverlar olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reb1rth said:
Lütfen biraz kıymet bilelim elbet eleştiri yapılacak fakat. Bu şekilde "Şu küfür etti. hadi atalım" mantığıyla varacağımız yer Yine kaybetmiş bir Turkiye JK camiası ve Boş serverlar olur said:


Atmazsanız da boş olur . Kimse gelmez çünkü ..

Hayır muhalif bi ortam yaratmaya çalışıyorsun psikolojinide anlıyorum fakat Kemik kitle bir şekilde yerinde sayar merak etme çok dha büyük zorluklar içinde Serverı sahiplenmesini bildik geçmişte. Sizde bileceksiniz..

Şurda radikal yorumlar yapmaya çalışıyorum Bu muhalif tavırlarınızla ciddi sinir bozmaya çalışıyorsunuz. Sahiplenemediğin ortamdan rahatsızlık duyuyorsan zaten sizi bi şekilde bu ortamın içinde olun diye size yalvaramayız.. Yolunuz açık olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İkisininde kendi içinde amaçları ve geldiği noktalar çok çok ayrı said:


Çok çok ayrıdır tabii ki , bir noktası hariç , her ikisinde de eğlenilir , benim gibi birçok insan bunu publicte yapamıyor ya da yapsa bile zevk almıyor , bu güne kadar bir sürü serverdan kick yiyip , girdiği en iyi klanlardan atılan adamlar bile adminlik aldı nasıl ? Tenchu'ya girerek yada 2-3 public bindi yapıp hava atarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkında haklı ya da haksız temelli ya da temelsiz kötü izlenim oluşan insanların bir şekilde serverdan uzaklaştırılmaları isteniyor. Bu kolay değil, pragmatik değil. Sürekli korunan olumsuz hava ve playerların bazılarının iki yüzlülük yapması işleri kötüleştiriyor. Admin varken serverda düzgün durup yüzüne gülen, tabiri caizse ona yalakalananlar, admin gittiğinde aslan kaplan kesilip herkesi kesmeye başlayabiliyor... İnsanlar adminin ve genel oyuncu kitlesinin gözünde bir yer edinmeye çalışıp serverdakilerin bir şekilde güvenini ve saygısını kazandığını düşünmeye başladığında server yönetiminin gizli kahramanı oluverdiklerini sanıyorlar. Hele admine karşı çok komik bir kafa tutma trendi var ki tadından yenmiyor....

Burda bir "public" server var. Paticik JA Sunucusu burda halka hizmet eden bir mekanizma. Paticik, oraya oyuncu geldiği ve asayişin çok da rezil olmadığı sürece mutludur ki vaziyet de buna yakındır.

Serverdaki insani ilişkileri çok ciddiye alanlar artık almayı bıraksınlar. Gereksiz laf dalaşına girmesinler. İki küfür yiyince hemen "adresini ver lan!!" moduna geçmektense gülüp geçmeyi denesinler. Admine söylesinler... O kişi mutlaka uyarılacaktır. Devam etme eğiliminde olduğu anlaşıldığında da bir şekilde banlanacaktır, merak etmeyiniz. Sonuçta doğal seleksiyon sonucu ya o oyuncu nickini değiştirip yeni ve düzgün bir başlangıç yapacaktır ya da özür dileyip bir şans daha isteyecektir ki her iki sonuçta da kazanan herkestir.

Şahsen, buraya çok ufak insanların da bir şekilde geliyor olmasından dolayı kick ve ban olayı bu şekilde işliyor diye tahmin ediyorum. 12 yaşındaki bir çocuğun SW sevdiği için geldiği bir serverdan kendi kendine küfür ederek çıkmasını istemem. Küfür de etse lame de yapsa her zaman bir şans daha verilir. Hem neden verilmeyecekmiş ki? Bugün az biraz prestij sahibi olup göz önündeki klanlara girebilmiş oyuncular nerede newbie görseler, kuyruk acılarından mıdır nedir bilemem hemen saldırmaya, kesmeye kısacası "artislik" yapmaya başlıyorlar. Fake girdiğim zamanlardan biliyorum. Kaç kere yakaladım. Yani artık boş boş konuşmayı bırakıp yolunuzu seçmeniz gerekiyor. Serverdaki durumdan şikayet edip bu duruma etki eden en önemli "sinsi"lerden mi olacaksın? Yoksa adam gibi oyununu oynayan, milletin arkadasından konuşmayan, saçma sapan davranmayan düzgün bir oyuncu mu.


... saçma sapan bir durum var ortada ve bunun iyileştirilmesi yönünde orda burda konuşan tiplerin aslında sinsi çıban başları olmaları ayrıca hayrete düşürüyor beni...

Saygılar..

rainarc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
rain in lafını ettiği çıban başı, sonu olan iş değil (kimine göre ben çıban başıyım kimine göre rain öyle kimine göre A kişisi bazısına göre de kahn!). Kimse hatasız değil bu işlerde, gerçi evet, vaktan ayrıldım ve artık pek umrumda da değil patisiymiş klanıymış, biraz daha parayı ayarlayalım sonunda işi kürt yöntemi ile çözücez inşallah. Kim ne derse desin, sana ya biri olanaklar sağlar onun keyfini beklersin ya da sen o olanağı yaratan adam olursun ve insanlara oyunu eğlenebilecekleri kadar ciddiye aldırırsın, kral olabilecekleri kadar değil. İşte bu pragmatik yöntem. Ahkam kesmek değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...