Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh


ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Abi sana bir öneri daha o zaman bu olay konusunda, korunamıyor karşıdaki şunu yapınca: eğilip heavy kick attında yere düşürüyorsun karşıdakini,düştükten 1 saniye sonra ellerin alıştıysa ve hızlıysan tam kalkarken adamı sen comboyu yapmış oluyorsun çat diye tutuyo akuma gg.


Birşey daha ps3te varken pcde oynanmaz di mi bu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elim baya alıştı Akuma'nın süper ve ultrasına. Çok çok rahat yapıyorum artık. Ama anlamadığım bi şey var, hard trial'ların birinde adam şunu yap demiş:
- (crouch) med kick
- gohadoken
- ex focus cancel
- heavy punch
- goshoryuken
Burda cancel'dan hp'ye nasıl geçiyoruz? Beceremedim bunu. Ya adam çok uzakta kalıyo ya da ileri-ileri yapıp adamın dibine girersem hp yaptığımda adamı tutturamıyorum.

Bu arada of makine çatır çatır kitleniyo ya, içim bayıldı. Açıp işlemci fanını falan komple silecem ama bu saatte üşeniyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tech: Yere düşer düşmez focus attack tuşlarına basıyosun hızlıca, böylece vakit kaybetmeden anında kalkıyosun yerden
Cancel: O an yaptığın bi hareketi focus attack tuşlarına basarak engelliyosun, böylece combo yapabilmek için frame kazanıyosun
Focus: Bi süre basılı tutarak şarjlayabildiğin, block kıran ve düşmanı kısa bi süre devre dışı yapıp kombo yapmayı kolaylaştıran bi hareket
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tech', yere dustuğun ana ağaşı basarak dayapailirsin, daha kolay olcuaktır

ayrıca rakip senın throwladığı an sende throw'a basarsan birbirinizi itersiniz onada tech denir, ama u ozelthrowlarda işe yaramaz (zangief'ın 360leri falan gibilerde yanı, sadece light punch+light kick throwlarda işe yarar)

focusun asıl guzelliği, gelen darbeyi absorbe edip, iyi zamanlamayla anıda karşı ataüa gecmesidir. yine darbeden hasar alırsın ama hasar yavas yavas iyileşir. sahsen turtle'lamak icin bi sebep daha diye dusunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:

Trial'de Heavy Kick + EX Focus Attack'ı nasıl yapıyoruz Ryu ile Ex Focus Cancel dese yapıcamda bunda napacağımı anlamadım pek.


ryunun yakından heavy kick'in iki vurusu var, bi yukarı kaldırıp asağı ındırırken bacağı bi kez daha vuruyo (sf3 akumanın heavy kicki gibi), ilk darbeden sonra cancel edip (veya etmeden)ex focus attack yapıyosun işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon onu yazmamışım :P
MK+MP'ye basılı tutarak yapıyodum ben, yanlış hatırlamıyosam. Y'ye bi tuş ayarlamışım ona basıyorum yapıyo sdf
Bi de evet, focus attack sana çok hafif bi koruma sağlıyo. Tek vuruşu absorbe ediyo Cuce'nin de dedii gibi. Eğer adam 2. bi vuruş yaparsa senin focus iptal oluyo ama eğer vuramazsa, şarj esnasında kaybettiğin hp'yi geri kazanıyosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...