Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üstadların önerilerini bekliyorum


Impressive

Öne çıkan mesajlar

öncelikle merhabalar bende wow a başladım uzun sure once fakat iş güç geregi uzun bi sure ara verdim dolayısıyla yeni sayılırım gerek ilk başlarkenki tanıştığım kişiler aracılığı ile Burning Legion da allience druid karekter actım işten döndüğüm zaman kafamın rahatlaması ve eğlenmek amaçlı oynuyorum haftasonlarıda bazen keyif amaçlı sabahlıyorum lvl 35 im ilk baştan beri tek karekter olan bunu kasıyorum lakin biraz sıkıldım horde warlock falan actım değişiklik olsun diye fakat aynı serverda hem allience ve horde olunamıyor imiş bende bir hangi serverdan acmamı tavsiye edersiniz ( herhangi birinde oyna tarzında warsong serverını seçtim fakat millet burası rus serverı diye dışlıyor bunun için tavsiyenize ihtiyacım var )
birde b.l. de bir türk guildim vardı fakat uzun süre işlerimin yoğunluğundan dolayı acc i dondurmuştum bu süre zarfında guildden cıkarılmışım oyunu çok detaylı olarak bilmiyorum aynı güç seviyesindeki hordelerle 2v1 1v1 pvp yapabiliyorum druid karekterimle ( başka karekter açmadım işte dediğim gibi bi warlock ile oynamak istiyorum ) sormak istediğim birinci şey kısaca bu horde warlock karekterimi nerde açayım ( dışlanmayacagım bir server ) 2. si ise kısaca anlattığım gibi haftasonları sabahlama imkanım var öğrenme aşamasında olduğum için doğal olarak yardım almak istiyorum ( eski guildimde yardım ediyorlardı sağolsunlar ) ve tabiki oyun birileriyle ortak birşey yaptıkça ve paylaştıkça zevki kat kat daha büyüyor bunun için çok katı çok aşmış çok pro. oynayan guildler tabikide istemez fakat guildine alabilecek birisi varsa memnun olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Server isim olarak veremem ama medium serverler bence full serverlerden daha iyi. Aynı şekilde Auchidon vs. gibi rec. serverler de yeni başlayan oyuncular için avantajlı çünkü bir çok yeni char oluyor ve birlikte q yapacak adam sayısı artıyor.

Full serverleri pek tavsiye etmem, gerek bazılarında lag olması, gerek oyuna girerken sıra beklemek zorunda kalabilmen kötü şeyler. Ayrıca o serverlerdeki çoğu player çoktan bir çevre edinmiş charlarını kasmıştır. Yalnız kalırsın düşük lvllerde 70 olduğun zaman da guild bulman zor olur.

Bir de lock kasmayı düşünüyorsan 2 kere düşün derim, çünkü wowdaki oyuncuların yarısı lock nerdeyse. Tabii gerçekten eğleniyorsan lock aç, çok fazla lock olması engel olmasın. Ha ama end-game yapacağım raid göreceğim dersen o zaman druid-paladin-shaman vs. açman daha hayırlı senin için, çünkü guildler her zaman healere ya da support chara ihtiyaç duyuyor, ayrıca bu 3 classla her mevkide görev yapabilirsin.

LvL kasarken biran önce 70 olmak istiyorsan asla item toplamaya çalışma, paranı AHdeki itemlere harcama. Sadece q rewardlar ve instance droplar işini fazlasıyla görecektir emin ol. Ayrıca druid kasmaya devam edersen feral kasmanı tavsiye ederim, en hızlısı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...