Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoft ve icq: ilginç suçlamalar


Setroth

Öne çıkan mesajlar

Hafif.org dan alınma bir yazıdır. Paylaşmak istedim

"Şu dünya üzerinde herşeyden daha önemlidir bilgiye ulaşmak ve bunu en kolay yoldan temin etmek ne kadar önemlidir biliyorsunuz BAsit bir mantık Bill Gates gbi eski bir prof hacker bilgiye ulaşmak için ne yapabilir tabiki dahice hazırlanmış bir program hazırlayıp bunu tüm dünyaya satmaktır ki, bunu başardı. dahiliği karşısında saygıyla önünde eğilirim.

Virüsleri bilirsiniz bir şekilde bilgisayarınıza bulaşır trojan virüsleri birileri tarafından gönderilir ama kimseye çaktırmadan bilgiye ulaşmak ancak windows ile olur.

Bilgisayarınızda 7000 i aşkın port ( açık kapı ) bulunur bunların sadece 500-600 kadarı bilinen portlardır diğerleri neden bilinmiyor peki ne işe yarıyor bunlar??? Birde üstüne üstlük internete bağlıysanız direk olarak microsoft'a bilgi vermeyi taahhüt ediyorsunuz daha neyin kavgasını yada neyi çözdüğünüzü zannediyorsunuz adam zaten dünya üzerindeki her bilgiyi ediniyor ondan büyük zenginlik ve güç olurmu dersiniz????

Bu benim teorim ve gerçektir istediğiniz şekilde araştırma yapabiirsiniz bu

demiş bir arkadaşımız ve saygılarını sunmuş ve ardından gelenler
Bana gelen ilginç ve uyarıcı bir e-maili sizlerle de paylaşmak istedim...

İsrail'li Mirabilis şirketine ait olan icq programı aslında bir ajandır. İcq programı kendi serverina bağlandığı anda bilgisayarınıza tam erişim hakları kazanmaktadır. Bunun gerçek olduğunun isbatı ise şudur: Bir arkadaşım icq98 açıkken internete gönderilen paketleri bir çeşit 'sniffer' programıyla görüntülemiş, bilin bakalım ne çıkmış?
Bilgisayarındaki .doc uzantılı dosyalardan bazıları! ICQ2K ile de .doc dosyalarının headerları! hatta daha da emin olmak için bilgisayarında, içinde terör, başkan, yahudiler gibi 'anahtar' kelimelerin geçtiği bir dosya hazırlamış. Yem atmış bi anlamda. Birkaç ağ hizmeti programı hariç, bilgisayarında interneti kullanan bütün programları kapatmış. Belli aralıklarla internet bağlantasının çıldırdığını, gönderilen paketlerin sayısının aşırı arttığını farketmiş. Aralık olmasının sebebi de bence fark edilmemek ve büyük boyutlu dosyaları göndermek için. Hatta bu arkadaş bununla da yetinmemiş, bilgisayarına SoftIce kurarak işletim sistemini debug etmiş. Dehşetle farketmiş ki dosya gönderme işlemini yapan kod ring-0'da çalışıyomuş! Yani işletim sistemi ve sürücü önceliklerine sahip! Buradan da Windows'un internete bir şeyler gönderen gizli bir protokole sahip olduğunu ya da icq'nun 'anahtar' kelimelerin bulunduğu dökümanı aramak için Windows'a ait bir servis kullandığı anlamı çıkarılabilir, ki cevap a şıkkı ise bu büyük bi skandal demektir. Fakat her iki durumda da ICQ'nun bir ajan olduğu açıktır. Mossad ajanı!"[hline]Chaos can begin! Let it in!
Join my army!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...