Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone (iPhone'la ilgili tüm sorularınız için)


Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

kullanması muhteşem bi telefon iphone. direk zevk veriyor alet. görsel açıdan şukela.. onu bunu bilmem, şu an piyasadaki en iyi telefon kesinlikle. fiyat/performasn sıralaması yaparsanız hele rakiplerine attığı fark fersah fersah açılıyor..


ama devrim mi derseniz?

yavaş devrilsin rüzgar yapmasın,
yakışıklı çocuk.. saçı başı dağılmasın

şeklindeki angaralı olmayan dasaaa şarkımı hesiye ederim kendisine..

swh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bu kadar mesajlar vs. yazmissiniz, yukarida bazi arkadaslar N95le karsilastirma vs. yapmislar. Subati bekle 1.1.2 muallakta diyenler vs. var. Ne bu aceleniz anlamiyorum. Subata kadar bekleyecekseniz eger araliga kadar bekleyin zaten resmi olarak Turkiye'ye gelecek telefon hemde yeni modeli gelecekmis. Bu arada Amerikadaki fiyati o kadar ucuz, Amerika'da iPod'da cok ucuz Turkiye'ye gore. Muhtemelen Turkiye'ye gelince iPhone Euro uzerinden fiyatlandirilacak, o zaman N95le fiyat karsilastirmasi yaparsiniz.. (Bu arada N95 ornegi verildigi icin onunla karsilastirma yaptim yoksa N95 im yok yanlis anlasilma olmasin.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bi mantık yok ki o zaman her yeni şey aldığımızda nedir bu acele diyelim? araba alıcaz nedir bu acele bekle fiyatı düşsün? yeni ekran kartı alıcaz beklielim iyisi cıksın fiyatı düşsün? tabiki acele edip hemen sahip ollucaksın ki kullanasın yani nası bi mantık ki 'nedir bu aceleniz' falan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyide telefon legal olarak gelecek.Nedir bu korsan alıp kırmasıydı falandı filandı derdini kastederek yazmışlar.Hemen alsınlar ozaman,şurda legal olarak gelmesine nekadar kalmışki?Gelsin belki baya fark olacak arada,yeni versiyon falanda diyolardı hem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

korsan aalınmıyor ki
herkes paşa paşa apple'ına gidiyor ordan alıyor,ordan aldırıyor.

edit: yani ayıp Apple'a değil, Apple'ın anlaştığı operatörlere yapiliyor. Apple yine cebini dolduruyor. Adamlar pek takmıyor hangi şebekeyle kim konusmus, millet veriyor mu 400 dolar veriyor ona bakiyor. kafaları pek bi rahat=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne derseniz diyin, n95 (8gb) her konuda iPhone'dan çok üstün bi alet. bir tek görünüş, "şekil", "piyasa", "gösteriş" bakımından iPhone daha iyi olabilir onun dışında HİÇBİR şekilde n95'in eline su dökemez.

ne cevap verirseniz verin bana komaz, siz gidin iphone alın, ben değil siz zararlı çıkıcaksınız :). zaten bi daha da bakmam bu topic'e.

kolay tartışmalar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu iPhone u kıskananlar genelde sahip olamayanlar falan mı?=) komik şeyler yazıyosunuz arkadaşlar. 400$ + 32$ vergi + 100YTL TurboSim = 610YTL. Simdi 610YTL'ye böyle bi cihazı elde etmek türkiye cep tel piyasasına göre cok cok mantıklı. neye / niye bok atıyosunuz ki hala?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ivan sacma sapan seyler yazmissin cok komik. iPhone gelmeden alma telasiniz ne dedim, elinizde patlar uzulursunuz yazdim, sen yok araba cikinca almamaktan, ucuzlamasini beklemekten falan bahsetmissin. iPhone'u sahsen kiskanmiyorum, bizim insanlarimizin gosteris merakini anlamiyorum sadece, kullandigim telefon ilk ciktiginda 3 tane iPhone aliyordu ayrica. Mesajlari okurken biraz daha dikkatli okuyun arkadaslar, hemen saldiriya gecmeyin gereksiz yere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel demişsin Afterdeep.
Ivan alamamakla ne alakası var?Açıkcası özellikleri benim beklentilerimi karşılamadı ve umursamadım "dışardan şöyle görünüyo" gittim oyüzden 2 katı para verip N95 aldım,mutluyum,mesudum elde edememekle alakası yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

950 ytl ye aldım ben,kayıtsız aldım kaydettirdim.Dediğim gibi iphone'un o çok karizmatik ve can alıcı görüntüsü ve dosya transferi olmayan bluetooth'u,olmayan flash player'ı,javası beni mest etmedi,oyüzden özellik olarak değecek bişey aldım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[tekrar geçmiş olsun]

edit: eklemeden edemicem.
symbian neymişki? mac osx varken.
hangi cihaz var gerçek bir işletim sistemi yüklü?
iphone gerçek bir osx bunu biliyormuydunuz?
şu işletim sistemi olayını bir türlü anlatamadım zaten, deli oluyorum.
size symbian işletim sistemli, ayda en az 2 defa yavaşlığına yavaşlık katarak kriz geçirticek telefonunuzla iyi günler diliyorum.

[/tekrar geçmiş olsun.]

korax kişisel olarak algılama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel algılamıyorum elbette ama bence bukadar önyargılıda olma.6680 aldım zamanında,1.5 sene ne yavaşlama,ne kasma,ne kitlenme hiçbi problem olmadı.Gerektiğinde kalas niyetine bile kullanabilecek kadar sağlamdı :) İşletim karşılaştırması olarak bakmış olsaydım olaya,elbette osx tercih ederdim.Ama netice olarak,beklentilerimi eksileri ile karşılayamadı.Evet osx,fiyatı uygun,görünüş süper falan ama,multimedia be abi,bluetooth dosya transferi,hede hödö yani n95 bak kafamı bozma,giderim bide iphone alırım(fena fikir değil aslında,avea hattımı onda kullansam :D).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha birde şunu ekleyeyim. iphone almadan önce n95 kullandığım için böyle emin konuşuyorum. bunu bilmenizi isterim.
ki ben n95i bile 300 ytle almıştım o ayrı konu. iphone bana daha pahalıya geldi fakat iphone gibisi yok.

bluetooth olayına takmışsın bir kere :)
apple açıkladı. ileride bir firmware upgrade ile dosya transferini belki açacaklarını söyledi.
bunu bilesin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...