Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban%Emin Çölaşan


Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

Yazıyı bu adresten aldım. Bilgilerinize...
http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,sid~9@nvid~227750,00.asp


Emin ÇÖLAŞAN
Kurbanı Mehmetçik Vakfı kessin

SEVGİLİ okuyucularım, bu yazıyı isterseniz kesip saklayın... Çünkü kestireceğiniz kurban ve bazı hayır kurumları için yazıyorum.

Kurban Bayramı'nda hem kurban kestirip dini görevinizi yapmak, hem de şehitlerin dul ve yetimlerine, gazilerimize ve çocuklarına katkıda bulunmak istiyorsanız, kurban parasını 7 Şubat akşamına kadar Mehmetçik Vakfı'nın banka hesaplarına yatırabilirsiniz.

Kurbanı sizin adınıza onlar kesiyor. Kesim en modern tesislerde, en az iki veteriner hekim denetiminde, noter ve din görevlileri gözetiminde vekaleten yapılıyor. Dinimizin bütün gerekleri yerine getiriliyor.

Yapacağınız iş çok basit. Aşağıdaki hesap numaralarından birine 130 milyon lira, 80 Euro veya 80 dolar havale edebilirsiniz.

130 milyon TL hesabı için banka hesap numaraları:

İş Bankası Balgat Şubesi 600 000. Ziraat Bankası Tandoğan Şubesi 999 999. Vakıfbank Meşrutiyet Şubesi 40 000. Oyakbank Çetin Emeç Şubesi 555 5555.

80 Euro için İş Bankası Balgat Şubesi 700 000.

80 dolar için İş Bankası Balgat Şubesi 400 000.

Banka dekontlarına adınızı, soyadınızı, adresinizi, telefon numaranızı ve ayrıca ‘‘kurban bedelidir’’ sözünü mutlaka yazdırmanız gerekiyor ki, Vakıf size sonra bilgi verebilsin.

Mehmetçik Vakfı, sizin adınıza kesilen kurbanlardan elde ettiği gelirle binlerce şehit ailesi ile gaziye yardım ediyor, onların çocuklarını ilkokuldan üniversite bitirene kadar okutuyor, ayrıca sizin her türlü bağışınızı da kabul ediyor. l4 bin şehit ailesi, 7 bin dolaylarında gazi ve yakınları destekleniyor, 2.700 şehit ve gazi çocuğu okutuluyor. Az şey değil.

DERİLER TÜRK HAVA KURUMU'NA

Kurbanınızı kendiniz kestirirseniz, derisini mutlaka Türk Hava Kurumu'na verin. Kurban derisi sektöründe her yıl 60 trilyonluk bir rant oluşuyor. Bu paranın karanlık ellere gitmesine izin vermeyin.

THK topladığı kurban derilerinden elde ettiği parayla ayakta duruyor. Kazancın yüzde 50'si her il ve ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, yüzde 4'ü Kızılay'a, yüzde 3'ü Çocuk Esirgeme Kurumu'na, yüzde 3'ü Diyanet Vakfı'na veriliyor. Gelirin yüzde 40'ı ise Türk Hava Kurumu'na kalıyor.

THK pilot ve paraşütçü yetiştiriyor, sahip olduğu uçaklarla tarım ilaçlaması yapıyor, orman yangınlarını söndürüyor.

Kurbanı kendiniz keserseniz, derisini başkalarına kaptırmayın.

O para karanlık ellere ve irticaya gitmesin.

Genel Merkez telefonu: 0 312 3l0 48 40.

Faks: 310 20 80.[hline]Syh sçlrdr klbm dln
Prltl ela gzlrdr bn fthdn
Br de glmsm klndmm
Rhm yrlr bdnmdn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...