Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baslamadan once kaynak site yardimi pls


SPACEFROG

Öne çıkan mesajlar

ya simdi ben oynu indiriyorum bi 11 saatim var:( neyse oyna baslamadan once meslekler silahlar hakkinda bolca bilgi istiyorum bunun icinde sizden iyi web sayfalari istiyorum piticik sayfasina baktim ama agent yok mesela ve silahlar hakkinda bilgide yok (hani hedefim sole silahlari gormek onlar icin gereken skill leri yazmak ve yolumu oyna baslamdan cizmek ki sora karmasaya dusmiyim)

bu arada forumleri son bikac gundur takip ediyorum yeni baslamis ve baslicak kisiler var bu kisilerde server ve oynadiklari tarafi (omni vs) yazarsa training ground ta beraber takilip hizli ilerliyebiliriz diye dusundum bide en cok olunan server rbk1 anladigim kadariyla bide siz onaylarsaniz sevinirim[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.paticik.com/ao/
http://ao.avaturk.com/
http://www.avaturk.net -> solda ao'yu seç bir sayfa açılcak
http://www.gamespy.com/games/5273.shtml
http://www.gamespy.com/games/357.shtml
www.anarchy-online.com

şuralara bir bak..

ayrıca oyun içinde sana her şeyi anlatabilirim..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oleyim malesef yaklasik 1 ay kadar :( ya bide bu ep1 olan updateler nedir? cunku ayni versiyon update i farki sonunda ep1 var
ya ole bi sormussunki hani imkansiz olucak gibi hissettim dial up la oynamak olemi ?? 1 ay sabretmekmi gerekicek baslamak icin oyna?[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda çok farketmezde indirmesi cok uzun ve pahalı olur diyecektim. Çünkü SL çıktıktan sonraki patch 100MB idi ama senin indirdiğin versiyon onu kapsıyor mu kapsamıyormu bilemem. MEsela sadece dunku patch yaklaşık 19MB falandı. Genelde ayda 1 patch çıkıyor ama genede dial isen patchleri indirmesi biraz zor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla abandim hepsinin dl una ayni anda zaten burda cevap yazmam cile halini aldi sayfalar acilana kadar :)
nyese baktim ole 100mb lik bi patch yok dl sayfasinda ama 1.4 lerin bitip 1.5 lerin basladigi yere aci bi 50 mb koymuslar:( neyse gorucem nekadar surucek artik isin gicik yani norvecteki serverdan dl yapamiyorum bi sorun taaa us serverdan dl yapiyorum ada ayri cile oldu[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...