Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connector Source Code


simonare

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar. Forumda Connector Source Code'u ile ilgili bir arama yaptım ve birçok sonuç buldum fakat. bu linklerdeki ek url'ler kırıl olduğu için çıkan sonuçlardan neyazıkki yararlanamadım.
Connector yazabilmek için sizlerden yardım istiyorum.
C# ve C++ dillerine hakim sayılırım. sizlerden ricam eğer elinizde Connector Source Code'u varsa veya bulabileceğim bir adres varsa benimle patlaşmanızdır.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

eğer geliştirebileceğim bir kod çıkarsa ilerde sizinle tekrar paylaşmak isterim. şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende C# üzerine çalışmaktayım uo yu bırakalı bayag oldu eskiden programlamaya hiç girmemiştim bıraktıktan sonra girdim şuan ise uo yu hiç oynamıyorum ozamanlar programlama bilgim olmadigi için sagdan soldan client connector acip hex editorle yazısını değiştiriyordum ne alaka diyeceksin C# ı ogrendikten sonra başka programlara hükmetme gibi bir merak başladı ( örnek vermek gerekirse plugin , extra kontroller ,..v.b. ) ama malesef şuaralar iş açısından bitirmem gereken projeler olduğu için hala eğilemedim biraz araştirmam sonucu C# ile windows API leri araştırırsan ordan bir yola çıkabilirsin bu arada sphere in clientleri geliştirilebilmek açısından bir dll varsa direk projene implement ederek çok rahat kafandaki connector veya clienti yazarsın bu arada bulabilirsen reply olarak veya öm olarak atarsan sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
C# kullanıp da Visual C# Express'i bilmeyen kalmamıştır. C# hakimsen, bunu kullandın mı istediğin connector'ü yazabilirsin. Elinin altında kullanabileceğin her türlü kodu sen daha ilk harfini girdiğinde önüne çıkaran bi yazılım olucak sonuçta.

Kendi programımı kendim, sıfırdan yazarım diyosan, ufak ufak programlar yazarak kendini geliştir derim. Tavsiyem, uygulama çalıştırtmayı, dosya okutmayı, pencereleri listeletmeyi, bunlar üzerinde işlem yaptırtmayı falan dene. Yavaş yavaş nası bi connector yapacağın aklında şekillenir zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elinin altında kullanabileceğin her türlü kodu sen daha ilk harfini girdiğinde önüne çıkaran bi yazılım olucak sonuçta.

ide, kod yazmaz. intellisense ile metod, class, property, event vs. görerek "oh kod yazmak çok kolay" demek hata olur.

ve c#'a hakim birisi dahi daha önce yapılmış projelerden yararlanmak isteyebilir. bundan daha doğalı olamaz. hatta biraz da olması gereken budur. ondan sonra "ah x class'ı varmış bunun için, ben eşşek gibi kendim yaptım. vah şöyle hata yapmışım" demezsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Larethian Procces sınıfına dalsan bile ne yapabileceksinki ? en fazla yapacagin hareket connectoru bitirdikten sonra oyuna gir gibi bi buttonda C ve d de arama yapip ultima online klasorunun içindeki serverinin clientini caliştirtirabilirsin ve pek işine yaramaz(connector calişmadan clienti actirmaman gerekir bunun içinde windows servisini kullanicilara biraz zor yukletirsin ) , hadi yaradı diyelim kendi programindaki yazdigin kullanici adi ve şifreyi nerden cekiceksin kendi makinana na port acip remote baglanti yapip accounts.txt nin içinde gezip degeri bulup dondorme falan çok yalan işler ?!?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

process sınıfını connector için ben başlangıç olarak görüyorum en azından bi uygulama çalıştırmada ona yardımcı olacaktır ama diğer yandan çok komplike bir uygulama yapılacaksa tabiki api kullanımı söz konusu olacak. client'e hükmetmek için bu gerekli, yada çalışan diğer uygulamalara

hazır kod konusuna gelince elbetteki farklı kodlardan yararlanacak c/p bile yapacak ama burada hakimim dedikten sonra bu konuyu buraya açması kanımca iyi olmamış, farklı bir class sırf bu iş için yazılmamış ama burada iş görebilir halide olabilir ama yeri burası değil.

http://www.codeproject.com gibi sitelerde bulunan makalelerden örnek kodlardan yada forumlarından faydalanılması daha gerçekçi olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...