Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis


Batilc

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
said:
CryTek, CrySis'in devam oyunu olan CrySis: Warhead'in resmi web sitesini kısmen yayına soktu. Kısmen diyoruz çünkü şu an sitede herhangi bir materyal bulunmuyor.
Warhead'in bir genişleme paketi mi, yoksa tamamen yeni bir oyun mu olduğu henüz belirsizliğini koruyor (CrySis'in konsollar için hazırlanan versiyonu da olabilir tabii ki).



http://www.crysis-thegame.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Geçtiğimiz gün sizlerle paylaştığımız haberimizde CrySis'in devam oyunu olan CrySis: Warhead'in resmi web sitesinin kısmen yayına girdiğini söylemiştik. Bunun ardından beklenen resmi açıklama EA ve CryTek'ten geldi. Warhead, CrySis'in konsollar için hazırlanan versiyonu bir oyun olmayacak, PC için geliştirilen oyunun senaryosu CrySis ile aynı paralelde ilerleyecek. CrySis: Warhead, CryTek'in Budapeşte stüdyolarında hazırlanacak ve oyunda CrySis'te en çok hafızalara yer eden, orjinal oyundaki karakterimiz Nomad'e göre daha hırçın ve sert karakter olan Sergeant Sykes "Psycho" gözünden olaylar tekrar bize anlatılacak. CrySis: Warhead'in bu yılın sonbaharında çıkması bekleniyor. Bu yaz boyunca CryTek'ten gelecek yeni haberleri sizlerle paylaşacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 12 yıl sonra ...

abi ben bunu ilk çıktığında oynayıp bitirip unutmuştum, şimdi haftasonu tekrar kurup başladım nereden estiyse. 2007'de nasıl yapmışlar lan bu grafikleri, senaryo falan çöp ama grafikler ve fizikler 2020 yılı oyunuyla kapışır. Çıktığında çalışsın diye low falan oynadım herhalde farketmemiştim her şey açıkken bu kadar iyi olduğunu, helal.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...