Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc


Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Abi zamanın kısıtlıysa 1 gün geç yollayıp %10 azına fit olacaktın. Çok büyük hata yapmışsın, bizim okul çok ciddiye alıyor plagiarism işlerini. Hadi yaptığına inanıyorsan turn it in'den falan kontrol etseydin bari ne kadar olduğunu. %20 üstü direk plagiarism, sen 79 diyorsun. Aldığın notlara yazık etmişsin gerçekten, uzaklaştırma alabilirsin. Master hayallerin falan varsa onları da tehlikeye sokmuş olabilirsin üstüne üstlük.


Yapmayın arkadaşlar üniversite öğrencisisiniz ulan. Çok sıkışıksan hakikaten parayla başkasına yaptırmak en anlamlısı. Bu bile bile lades olmuş. Geçmiş olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okulun disiplin muhabbeti ilginç biraz.

Biz koridorda alkolle yakalanıp atar yaptık diye savunma vermiştik, sözlü uyarı almıştık sadece. TV odasında içip kağıt oynarken yakalanınca sadece biraları çöpe dökmüştü. Farklı şeyler de oldu sonucunu ve gidişatını garipsediğim de girmiyim oraya. Napcakları belli olmaz ama plagiarism ayrı bişi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öff ben bunun amfisinde uyurken mikrofonu merdivenlerden düşürmüştü... uyurken o kadar korkarak uyandığımı çok az hatırlarım. merdivenden seken açık mikrofon artık nasıl bir gürültü çıkarttıysa aklım alınmıştı..plagdan 2 3 kişiyi ağlattığını biliyorum..
bol şans.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi disiplin diyince aklima hep dela salaginin benim odada cilgin atarken yakalaninca "ben icmiyodum onlar iciyodu" diye yazdigi savunma geliyo, agzina sictimin delasi.
sonra o kinama almisti biz uyari almistik gerci sfuhdsafashfads


kınama değil ya sadece keltoş bi herif ve CIP'ci mal karının düzenlediği engizisyona davet edildiydim. bi de yazı vermişlerdi.

kınamamıydı o? sdfsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...