Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc


Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Hayır adam sınavları o kadar kolay yaptı ki, 1 kişi 65 aldı sınıfın en düşük notu, gerisi 90-100 arası ben 97. Notlarıma bakmaya gittiğimde sen A getirirsin dedi sonra bilgisayara baktı, bu 65 alan adam hiç bir quize falan da girmemiş, "ben bu çocuğu nasıl geçiricem, bırakmak istemiyorum" diyordu adam. Şimdi o hiç bir derse gelmeyen, sınıfın en düşük notunu alan adama D gelicek, benim hakettiğim not C+ mı 85+ ortalamayla? Böyle saçmalık ben ömrü hayatımda görmedim, iliğine kadar itiraz edicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öss'yi de kaçırdın, seneye kas. bu sene kafan rahat olsun..

şaka bi yana, ciddi bi olay baya. çıkmış demen de ilginç, farkında mı değilsin? eğer yapmadığına inanıosan itiraz et ve kanıtla, kurtulursun. ama gerçekten yaptıysan baya ciddi bi durum, disipline verirlerse uzaklaştırma alırsın muhtemelen ama sonrasında hep karşına çıkar, bi kere fişlenmiş olcaksın çünkü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi çakılmaz doğru diyosunuzda çok sıkışıktım bide başka durumlar falanda var vaktim yoktu yani. Yoksa bilmediğimden değil sınav notlarımda 80 85. Hocaya mail attım yani görüşeyim en azından kurula kalmadan halletmeye çalışyım. Hiç başına gelen yokmu böle birşey. Yani o ödevi yapmasam bile dersten geçiyodum ya şaka gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KosPer said:

Beyler sps 102'den F almışım.Term paper'ımda %79 plagiarism çıkmış. Ve disiplin kuruluna yollancakmışım. Ne olabilir sonum bilenleriniz varmı ne yapmam gerekiyor?
benzeri başımıza geldi. plg olmaz yahu bu ödevde diyerek geçirilmesi sonrasında, 2 kişi aynı kağıdı verdik. arkadaşımın kağıdını bir kız kutudan alıp direk geçirmiş. her nasıl olduysa ben yakalanmadım, onlarda 1 saat süren fırca yediler assigment 0 geldi.

sps katalog, o nedenle kalırsın

ayrıca bahsettiğim assigment bir mühendislik dersine aitti. asistan hocaya yansıtmadığından yırttılar. bence git asistaninla konuş, hocaya yansıtmama ihtimali var F'in nedenini

sonuçta aynı suçtan 3adamın disipline gidip, 2sinin uzaklaştırıldığı bölüm birinci olan 3. kişinin ise olaydan adının silindiği bir okuldayız

en komik nokta ise 3 kağıt aynı 2 sinde plg farkedilmiş. 84 73 48 plg farkedilmeden önce verilen notlar. tekrarlıyorum noktası virgülüne kadar aynı kağıt..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...