Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTB ANYTHING


under_the_runes

Öne çıkan mesajlar

drop rate %100 oldu nelly veya patricia dan dusuor sanırım onun ıcın fıyatlar baya bı asagı ınmıs olması lazım ama evet official boardlar daha uygun senin istegin icin
pek fazla kiside anything oldugunu sanmiorum
bende 1 tane var o ayri konu :p ph4tzzz[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Puan sistemi sasmamak en iyisi bence.
Bu aralar Omni ACOMla raidlere katiliyorum, cok memnun kaldim sisteminden. Insan faktoru olmayinca her sey cok rahatliyor. Liderlere yalakalanan gerzekler yok, aylarca sira beklemek yok, itemlar icin aglayanlar yok, officer beyin keyfi yok, yada alabilecegi loot kalmamis diye raid yapmak yok diye seyler soz konusu degil.
Loot isinde de herkes puani kadar konusuyor, fazla olan itemi aliyor. Mantik cok basit. Raid basinda registration aliniyor, sonunda confirmationdan sonra puanlar save ediliyor. AFK olanlar yada sistemi abuse edenler suspend ediliyor.
Kendimden ornek veriyim, sadece 2 raide katilarak Enfime DMM aldim. Birkac gunde de 3 parca Azure alicak puani yaptim. Biraz bal varsa, ve puanlar yeterliyse cok cok kisa surede hersey toparlanir.
Sistemin gordugum tek dezavantaji guild birlikteligi olmadigi, tanimadiginiz insanlarla surekli karsilastiginiz icin biraz bananecilik var. Eger registration acik degilse, veya raidden puan verilmiyorsa (Otac spawn mesela) katilim bazen az olabiliyor.
Enfimi sirf bu sistem yuzunden Omnide tutmaya karar verdim :)
Ha bide, OTAF > Sentinels, bu kadar hos durabilir bir set armor :D[hline]Chrysaor - The Man
Soidia - Spiritual Leader
Golestandt - Made Man
Uklesh - Initiate
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada IGN botlarıyla ilgilide bi saçmalık olmuş IGN de bot run eden amca bi sürü olaya karışmış oyunda bugünde bıraktıını açıkladı oyunu ve IGN'i hackersquest forumlarında baya bi kaç sayfalık yazısı vardı[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha merc camp lootlarinin hala rare olmasi oldukca komik. robot gibi 6 aydir (edit: 1 sene oldu ben eskide kalmisim) gunde 5 vakit duduklenip somurulmedimi bu gencler halen? Cikmadimi ilgiyi baska yone cekecek 5 saat camplenip sonra loot kavgasi yapilacak yeni moblar?

1000-2000 dmg veren "Tarak" olsa herkesin elinde ondan olcak halbuki ne komik... Sadece atroxlarin giyebilecegi +10k health +%50 off/def veren bin "tutu" olsa hepsi giymez mi? GA yerine prezervatif giyse fixerlar ve yine uber olsalar? .. FC iyi calismiyor sanirim, bunlar halen yok cunku.

*Ljotur sleevleri giydigi gunleri hatirlar.. bir panik atak daha gecirmistir*

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 14 October 2003 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...