Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu


silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
horace ile sam'in düşüncelerini her ne kadar tutmasam da en azından bu "arkadaşın" aksine üslupları düzgün ve seviyeyi koruyabiliyorlar..


splat da zaten seviyeyi koruyor, hatta benim bir organım için "küçük" demişti de, hangi organım olduğunu söylemeyeceğim. gidip de bakamazsınız şimdi, silindi çünkü mesajı, tüh.

ps: beynim için demişti, fesat olmayın haha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asdasdasd yani seni de anlamamak elde değil, biz de bir zamanlar onüç yaşındaydık. hatta salak gibi aynı şekilde snn forumlarında birini itham ettiğimi hatırlarım.


Tebrikler tek postta kendinle çeliştin.. 2 in 1

Beni tanımadığım birisini bilmeden itham etmekle suçluyorsun ama kendin benim 13 yaşında olmakla itham ediyorsun..

Ha tabii itham etmenin anlamını bilmiyorsan koyayım buraya;

suçlamak, suçlu görmek

Hadi ben yatıyorum zaten bbkthx,

gg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basit anti-baykal yazısı ve basit yazar mantığı ( bir açı yakaladım köşem dolsun ) Bana bilmediğim birşey yazsın bir köşe yazarı boşverin bu teyze terimleri ile baykal eleştirmeyi.
Bu açıdan bu kadar eleştri yapılıyorsa ve bunu kabul ediyorsanız kusura bakmayın ama zihniyetiniz çok belli derim.
kısacası egosunu boşaltmış köşeye hazır cumhuriyetci aa pardon yoksa yandaşmı demeliydim.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:09 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağ!
sol!

(o_O!)

ve her "ben beğenmedim bu yazıyı" diyene saldıran bağıran bir susturcu! hatta bir susturucu için çok fazla ses etmekte.. [ahah esprimi de yaptım negzel =( değil de neyse artıkın]

ee şimdi.. öncelikle esas olay halkın büyük bi kısmının sağ sol gibi kavramları tam olarak tanımamasıdır. yani oy vermeye gittiği zaman adamın "sağ görüşlüyüm ben" veya "feci sol görüşlüyüm üstadım" gibi bi yaklaşımı yoktur. ha bu cehalet ile mi ilgilidir? ee bazen, ama her zaman değil.

aslında yazı uzun idi.. ama hiç eğlenceli değildi valla.. kırptım hepsini. özet geçiyorum.

partilere takım tutar gibi oy verme dönemi giderek tarihe karışıyor. ben hizmete oy veririm. sağına soluna bakmam. kim çok çalışıyorsa o hakkeder oyumu. bu seçimler için muhasebe yapıp oyumuzu kullandık. sıralama beklediğim gibiydi ama oranlar beklediğim gibi değildi. attığımız oyun yanacağını bile bile gittik attık oyumuzu..

ancak bu aynı partiye bir sonraki seçimlerde oy vereceğimiz anlamına mı geliyor? hayır. böyle bir garanti veremem.

işte yazının saçma olan yumuşak karnı burası. deniz baykal antipatik ve senelerden beri "deniz baykala rağmen.. " olarak anılan bi adam. AKP'nin başına koy sen.. bi-iki ay sonra git seçime. bak bakalım yüzde kaç oy kaybettirecek partiye. CHP senelerden beri çalışmayan bir çark izlenimi uyandırıyor. yemişim sağını solunu da icraata bişi olmasın..

işin doğrusu "Sola kaysa, evet, solda kimse yoktur ama halk sol istemiyor ki!" dan ziyade "sağ-sol değil.. mantıklı konuşma ve icraat istiyoruz" dur.

gelecekte ingilterede işçi partisinin yaptığı gibi Deniz Baykalsız bir CHP iktidara gelirse bu yazı ne olacaktır. beş saniyede kendini imha mı edecektir acep?

oyu almak istiyorlarsa dansöz gibi sağa-sola kıvırtmasınlar.. mantıklı işler yapsınlar yeter. yok sen hala "mazot 1ytl olacak" dersen "iktidarı bırakırım" restini görüp "ben de rodosa kadar yüzer gelirim" dersen. sonra da tükürdüğünü yalamamak için "şakaydı lam hilmi! şaka bak şaka ahaha annamadın mıı?"dersen.. e haliyle oy alamazsın milletten.

uzun yazıda partilerin türkiyede genellikle kadroları ile değil liderleri ile ayakta durdukları, bir parti liderinin ne kadar önemli olduğu anlatılmakta idi ve hayya bir yaşar nuri öztürk ve geçen seneki seçimlerde cem uzan örneği de vardı. oy hakketme konusunda ise kadıköyün süper başarısız ancak "kadıköy chp nin son kalesi" gibi ilginç bir düşnce yüzünden defalarca seçilen belediye başkanı selami öztürk'ün bir sonraki seçimlerde benden ve çevremden oy alamayacağı da anlatılmakta ve oyun sağının solunun belli olmadığı.. kafası atarsa sağlı solllu gireceği anlatılmaktaydı.. da sıkıcıydı..

neyse.. sözkonusu yazıyı saçma buldum.. evet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah engin ardıç

ayrıca tartışma seviyeleriniz çok komik mahalle kavgası eder gibi
senin için tıbbın imkanları bile kısıtlı, herkes aptal bi sen akıllısın, çelik ayna vs. Siz böyle politika tartışıp sonra baykal'a laf ediyorsunuz değil mi? Hahaha

ps: siz meclise çok yakışırsınız lan

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:11 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam maymundan gelmedik. :p bunun diyenlere inatla bu cevabı vermeye yemin ettim bir genetikçi olarak. Hatta bunu idda eden evrimciler değil, harun yahyadır bile diyeceğim nerdeyse çünkü böyle bir fikir olabileceğini savunan tek insan o ve ona inananlar hehehe

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:12 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silencer kusra bakma ama, sana yazılan mesajların işine gelenlerinin, işine geldiği kısmını alıntılayarak, onlara bile demogojik ve çocukça cevaplar veren biri olarak, son mesajıma da cevap veremeyerek kuyuya düştün, hadi canım bsg çay koy nasıl bi adam(?) olduğun anlaşıldı. sana da mesaj yazılmaz daha, sağlıcakla kal.


sözlük yazarlığında dahi dikiş tutturamayan arkadaşlar lütfen sözlük jargonu kullanmaktan kaçınsınlar. güle güle, cevap vermeyecek olman beni çok üzdü haha.

böyleleri hakikaten cevap vermeseler güzel olur, düşünce güçlerini saklasınlar, tasarruf etsinler, kıtlığa düşmezler böylece.

(en güzeli de hakikaten 'bundan sonra cevap vermeyeceğim' demesi. sanki sam ya da abso gibi cevap verebildin de, şimdi artık 'o seviyeye inmeyeceğim' ayağı çekiyorsun. biliyorum ben senin seviyeni, verme cevap haha.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...