Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu


silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
Hiç sanmıyorum bu olucağını.

yani Ananıda al git. gibi bi cümle öbeği kullanabilmektense üzgünüm sam ama benimki pek bi argümanların bittiği zaman kullanılabilicek flashbang olamıyor


bunların hepsi aynı firmanın aynı modeli değil ki, sizin tayyip'in alışveriş ettiği markayı tercih edeceğinizi sanmıyorum pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar menemen de idam edilen düşünceyle aynı kafa.o yüzden yıllardan beri süregelen cumhuriyet düşmanlığı var.

cok hoslarına gidiyor birbirlerini görmek.hani deniyor ya siyasal olarak dışa atılmış muhafazakar tayfası yok öyle bir şey.siyasal islam ın arkasında ki teröristler işte,forumda da yer edinme hareketleri bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horace ile sam'in düşüncelerini her ne kadar tutmasam da en azından bu "arkadaşın" aksine üslupları düzgün ve seviyeyi koruyabiliyorlar..

horace maddox'u severdim baya insanlar kendini ona yakın hisstetiği için öyle maillar atardı bende kendimi silencera yakın hissettim herhalde :'(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

apache, ben siyasi veya dini konuşmadığım sürece burada herkesle çok iyi anlaşan bi adamım. pırıl pırıl bi herifim de gerçekten. ama işte insan azıtıyo bazen, birbirine tarikatçı pisbok, elitist lale falan diyo oluyo böyle şeyler. kırmayalım kırılmayalım mesele o aslında biliyo musun.

:'(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abso, CHP bir kere yapmış bunu. Sağ partiler sürekli askeri müdahaleler sayesinde 'patlayarak' geliyorlar yapılan ilk seçimlerde.

DP'den (60 darbesi) sonra Demirel ve AP.. 71 sonrası yine Demirel (ve CHP tabii Ecevit'in tavrı sayesinde) 12 Eylül 1980 sonrasında Özal ve ANAP.. Seçim sonuçlarına bakınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seçimden sonra paticikte ki akp yanlıları , şeriat yanlıları arttı mı bana mı öyle geliyor??

Herkes de bir eheheh nasıı kazandıık yaa, tey tey tey işte böle yıkacaz laikliği , halk bunu istiyor , kahrolsun solculuk falan edaları seziyor? Ne oluyor size kuzum? Nerden geldiğinizi, nasıl şuan bu kdr güzel yaşayabildiğinizi unuttunuz mu yoksa?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

silencer kusra bakma ama, sana yazılan mesajların işine gelenlerinin, işine geldiği kısmını alıntılayarak, onlara bile demogojik ve çocukça cevaplar veren biri olarak, son mesajıma da cevap veremeyerek kuyuya düştün, hadi canım bsg çay koy nasıl bi adam(?) olduğun anlaşıldı. sana da mesaj yazılmaz daha, sağlıcakla kal.

hade var mı başka insan onunla tartışalım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...