Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum


Bone

Öne çıkan mesajlar

Bi çektirip gidin ozaman, uzatmayın konuyu mümkünse. Çoğumuz memnun değil sonuçtan, ülkeni bırakıp git ozaman. Pardon Türkiye'yi senin ülken değil burası, bırakıp giden kimsenin değil. Kimse kusura bakmasın, madem çok bok biliosun çok seviyorsun ülkeni, niye bırakıyorsun? Savunsana ? Karşı dur? Ülken di mi? Mümkünse erkenden git, param olsa uçak biletini ben alırdım. Hadi canım, Türkiye' yi bize bırak. Sana gidiceğin avrupa ülkesin bol hatunlu günler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gitmek için bekliyorlar değil, herkesin belli başlı tahminleri, çizgileri vardı. Türk halkından beklentileri vardı. O çizgiler çok düştü, beklentiler yalan oldu. Bu beş sene yetmiştir bazı şeyleri anlamak için diye düşünüldü, tam tersi çıktı. Demek ki neymiş, önümüzdeki görev sandığımızdan çok çok daha zormuş. Bence gitmeyecek kimse. Sözünde durmayacak anlamında demiyorum. Şu kırgınlık geçsin, herkes işin ciddiyetini kavrıyacak umarım. Artık somut bir şeyler yapmayı düşüneceğiz yönünde temennilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusarım kendimce haklıyım. Giden gitsin mümkünse, kalıp tükürdüklerini yalamasınlar. O zaman çok gülerim, o derece de acırım. Bütün gün buradalar zaten, tez zamanda haber bekliyorum. Hoş, konusunu bile açacaklarını sanmam. Ülkesini bırakıp giden adamda öyle bir gururun ne işi var. Neyse, iki çapulcu için kasamayacam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamları irana gönderip duruyorduk.

cidden kimin gitmesi gerektiği belli oldu. türkiye'ye 20 yıl ömür biçtim. o zamana kadar bir an önce sieip gideceğim.

şimdiye kadar türklüğümle gurur duydum, gözünü sevdiğimin reisinden başbuğundan daha çok milliyetçi oldum. ama bu olanların sebebi türk halkının çoğunluğuysa, artık ne milletimle gurur duyarım, ne de onları savunurum. ne hali varsa görsünler..

eklemek istediğim bir iki söz vardı ama ben sadece neyzen tevfik'in türk milleti bir gariptir, i..e dersin kızar, s..ersin aldırmaz temalı şarkısını armağan ediyorum hepinize..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diyalektik materyalizmde yeri olmayan allaha şükür kurtarılmaya ihtiyacı yok ülkemizin. ha gerekirse kurtarırız da. kaçmaya niyetim yok.

lan şunu da demicektim de diyim içimde kalıcak,
siz sevgili ulusalcı chpliler, milliyetçilikten oy toplayan mhpliler. bu mu sizin vatan millet sevginiz? vatanı bırakıp gidionuz resmen. bu nası bi çelişkidir???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CHP nin bu seçimlerde biraz düşük oy alması CHP için çok iyi oldu bence... CHP Genel Merkezinde yaşanan olayları izlemişinizdir. Ayrıca 50 senedir CHP nin içinde olan 70 yaşındaki Syn. Genel Sekreterin açıklamasında istifa konusunu Syn. Genel Başkanım düşünücek şekilnde yanıtlamıştır ki kendisi ben istifamı veriyorum gibi bir açıklama yapması gerekirken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 Ekim 1991 Seçimlerinde %24lük bir oy alan CHP'nin başında yine Deniz Baykal vardı ve o dönemdeki seçimlerden sonra açıklaması;

" Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Hezimetini Yaşadık "

olmuştu.

Ee Syn. Deniz BAYKAL ne demiş Yahya Kemal?

Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Herşeyin bir başı bide sonu vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...