Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum


Bone

Öne çıkan mesajlar

CHP, merkez sağ partilerin destek aldığı kitlelere hiçbir zaman yayılmadı ve şu haliyle de yayılamaz. Nedeni de sadece "din" değildir, "din" konusu bunlardan sadece birisi. Açlıktan ölse dahi, merkez sağ çizgiye "yahu ne müslüman adamlar" diye oy veriliyor.

bu adamlar müslüman mı allasen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi çok arkadaşım bana bugun aynı şeyi söyledi bone..

fakat şunuda unutmayın gün o gündür. Cumhuriyet bize emanettir. kaçmayın akılla, yolla savaşın .İnsanlaria aydınlandirin


ben hiçbiyere gitmiyorum burdayım n.h alırlar Cumhuriyeti . önce benim gibilerin ölmesi lazım.



denesinler bakalım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

%50 yi gördükten sonra, cem uzana 1milyon kişinin oy verdiğini gördükten sonra, vatan sevgim değil de millet sevgim bayağı sarsıldı, yani Türk bunu mu yapar ya, 1milyon kişi ya, insan kömür uğruna ülkesini satar mı, insan inatla cahil kalır mı, insan hiç mi merak etmez, hiç mi düşünmez. Düşünmeye üşenen sırf bu yüzden cahil kalmayı tercih eden, 1 ay ağaç dikip 4 yıl fakirlik çeken sonra büyüyen ağaçları satan sonra 4 yıl bekliyoruz diyen insanlar bu %50
İleride ne dalga geçicekler ya, haha dicekler, mallara bak dicekler, adamlar uyuyodu ülkenin yarısı sırf bunlar yüzünden dicekler, dalga geçicek bizimle tarih sınıflarında 14 yaşındaki çocuklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akp nin geliceği zaten belliydi çok büyük bir degişiklik olmadı
Halkın cogunlugu oyunu verdiyse vardır bi bildikleri.Milyonlarca insan dinci başı kapalı insnalar değil yani oy verenler

5 senedir giden gitseydi.5 senedir bu adamlar var
chp gelseydi ne olucaktı?vaadleri neydiki adamların?

chp gelseydi calısan emeğinin fazlasını alıcak herşey çok güzel olucak herkez mutlumu olucaktıki?

herkez tutturmuş laiklik elden gidiyor vs.ben inanmıyorum

chp nin onun bunun size ne yararı olucakkiş akp nin zararı olsun

sorunsuz bi ülke olmak zor bu saatten sora.bence ayak uydurmalı ve ona göre yaşamalı insan.
istiyen gider yurtıdışına istiyen kalır.bu benim şahsi görüşümdür

cumhuriyetin elden gitmesi laikliğin elden gitmesi bana göre imkansız birşey.kimsede buna cesaret edemez

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:13 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanları aydınlatamassın bu ülkede, en büyük sorun odur zaten. Düzelmez dememin başlıca nedenlerinden biri bu.

Sen adama gidip diyeceksin ki "Laiklik önemlidir, Atatürk'ün gösterdiği yoldan gitmeliyiz" adam sana cahilliğiyle "hade canım hade naaaş, en büyüh A KHE PEHH, yemek verii, aşş verii, karizmatih adam yav"

Suçlu ve Güçlü diye bir olay vardır ya, artık insanlarımız böyle. Cahil ve Güçlü. Artık aydın kitle ile düşük gelirli insanlar arasında büyük bir uçurum oluştu. Artık aydın insana bir nefret var bu ülkede. O aydın insan gelip bir yol gösteremiyor bu insanlara. Hacı, hocaysan eteğini öperler, yolundan giderler ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gozumle bizzat sahit oldugum olaydir. Belediye secimlerinde ankara'nin izbe semtlerinden otobus kaldiran adamlarin secimlere hile karistirmasida olasidir. Isin ilginc yani cevremdeki kisilere ne zaman sorsam "akp ye oymu verilir ya chp ya mhp" demeleri fakat bu akp nin yine basa gelmesidir. Internette hangi foruma baksam yuksek bir oranla akp karsitligi mevcuttur fakat yine bu adamlar %40 ile %50 arasinda bir oy alabilmektedir. Ya bu millet hakkaten kafadan kontak ya oy vermeyi bilmiyorlar yada oy verecegi partiden utaniyorlar. Butun urettigim siklarin sonucu .oka cikiyor. Cok genc bir cumhuriyete sahibiz fakat bu kadar genc olmamiz tecrubesiz oldugumuz anlamina gelmemeli osmanlida olsun veya daha yakin bir gecmise bakarsak bu tur olaylar oldu. Bunlardan hala ders cikaramayan bir topluma sahibiz. Topici acan arkadasin duygularina tamamen katiliyorum. Suan kendimi vatansiz milletsiz biri olarak goruyorum. Kendimden resmen utaniyorum. Sadece akp yuzunden degil. Akp ye rakip olabilecek tek bir partinin olmamasi herzaman tekele mecbur kalmamiz bana cok koyuyor. Yaziklar olsunki ulkemin yarisi halen bazi seyleri gormemekte israr ediyor. Hic bir ulkenin bu kadar vahim durumda olacagini zannetmiyorum. Malesef somurulmeye ve ezdirilmeye 5 sene daha katlanmak zorunda kalicaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırakın bu işleri hep aynı kişiler, hep aynı tamtamlar. Dediklerinizin hiçbiri gerçekleşmiyecek, yok iranmış yok içki yasaklanıckmış Atatürk yasaklatılacakmış. Uyanın biraz ya, bu dediklerinizin olabilmesi gibi bir ihtimal var mı? Kim razı olur bunların yapılmasına? Adamlar 4 yıldır iktidar, nası bir tehlike geldi cumhuriyete?
gerçekten şaşırıyorum bazı insanlardaki hayal gücüne, harcanıyorlar burada, bari roman benzeri şeyler yazsalarda biraz para kazansalar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yılmaz özdil de .. gidiyor galiba =)

"Çok muhabbet...
Tez ayrılık.
Vatandaşlık görevi olduğunu düşündüğüm için, nefesim yettiğince yazdım; namusumla.
Vakit tamam.
Büyüklerin ellerinden...
Küçüklerin gözlerinden...
Hakkınızı helal edin. Eyvallah.
Yılmaz özdil "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...