Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nano Tec..


Way

Öne çıkan mesajlar

en son 7 gun denemek icin oynamistim bu oyunu cokta begenmistim daha sonra firsat olmadi simdi avaturkte ki sl paketi ni alarak bir baslangic yapmak istiyorumdaha once agent acmistim sevmistim guzel di ama pekte bilmiyodum ne cesit karakterler oldugunu dusundum tasindim nano tech acmaya karar verdim paticik/ao da ki nano tech newbie rehberine baktim orda benim arttirdigim skiller diye bi guzel yazmis hazirliyan aradasimiz :) onlara ek olarak bisi alabilir miyim nano tech ler silah kullanmaz mi ordakilere ek olarak arttirabilecegim skilleri soyler misiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- Sİlahla takviye edilmis Ntler
Ntler bir kısım silah kullaniminada girebilirler kendinerine yardımcı olucak silahlar alabilirler. Bu nano programdan sonraki recharge süresinde damage vermenizi sağlar ayrica nano pointiniz yani mananiz bittigindede görev disi kalmaniza engel olur. Fakat tabi bir takım zararlı yanlarida vardir implantlarla bufflarla her ne kadar gercekten cok iyi bir silah alabilseniz de bir silahla asla baska bir meslegin verdigi damage veremezsiniz. Tüm silah skilleri koyu mavi oldugu icin gercekten silah icin büyük bir ip harcamanız gerekir. Genede pvp icin en uygun stil bu gibi durmaktadir. Bunun yanında bu sekilde silah alacaklara en uygun silah tek skill kullanan vector Shotgundir.
[ben kendim gidip sniper riffle aldim sneak yapamadigim icin hic bir isime yaramadi.]

paticik/ao dan alintidir..bu yazi 2002 de yazilmis hala bu durum gecerli mi acaba?sonucta mmo oyunu eminim ki bi patch gelmistir :)

bide son bi soru olarak nano tech diyince benim aklima irk olarak direk nanomage gelmisti ama su yazi gercekten kafami baya karistirdi..

Irk Seçimi
Sadece ırklarin genel acilimlarina bakarsaniz direkman nanomage olmak size süper avantajlı gözükücektir ama aslında gerçek bu kadar basit degil. Nanomageler daha fazla nano ve daha az hpye sahipler fakat problem suki nanodansa hp daha önemlidir. Bu nedenle Atrox ntde gayet iyi calisabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SL ile NTlere Cyberdeck isimli bir alet geldi, bu alet sayesinde yeni nano setlerini kullanabiliyorlar. Dezavantaj olarak silah kullanamiyorlar dogal olarak.
Benim onerim dusuk levellarda QL51 Pepper pistol kullanman (chestlerden sealed weapon recepticle olarak duser, tradeskillerle pistol haline getirilir), hem fazla IP ziyan etmezsin (pistol kolay bufflanir), ve nasilsa ilerde Cyberdeck kullanirsin.
Siteye bakmani tavsiye etmem cunku asiri outdated, Maw disinda (yuksek lvl bir shotgun) kimsenin shotgun kullandigi yok su an oyunda :)[hline]Chrysaor - The Man
Soidia - Spiritual Leader
Golestandt - Made Man
Uklesh - Initiate
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası zaten lvl 140 150'ye kadar zaten silah kullanmanı tavsiye etmiyorum o zaman kadar nukeler seni gayet rahat idare eder cyberdeckle birlikte gayet yüksek ql nukeleride kullanabilirsin. daha sonra istediğin silaha gecebilirsin tabi ki assault rifle filan degil az ip isteyen ve speaciali en uygun silaha yönel çünkü nuke casting time süresinde zaten silahla dmg veremiyeceksin bu durumda seni ilgilendiren tek şey speacialı oluyor onda da en yüksek dmge yönel ben sniper'dan hoslaniyorum aimed shot yapmak içinde ille sneak yapman gerekmiyor (ben sneak arttırdım o ayrı)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...