Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Tavsiyesi


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

bu arada benim netten bulduklarım dandik versiyonlarıymıs laorx =)... bir nevi hasta oldum bu laptop'a, almayı dusunuyorum... ancak bir kac suphem var, dx10'da nasıl performans veriyor crane, wow'dan ziyade... ben cok fazla oyun oynayacagımı sanmıyorum bu vakitten sonra, crysis falan cok gerekli degil full'da yani =)... benim olayım age of conan'ı dx10'da yuksek seviyede (en yuksekte olmasa bile soyle kaliteli olsun yani) oynamak... o konuda yeterli olur mu acaba bu laptop crane ?

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaiçi bende alıcam 5920, biraz oyunlarda performansını araştırdım yeni çıkan oyunları okadar performanslı oynanmıcak galiba. HL2, doom3 ,wow bunun giib oyunlar çok kaliteli çaıştırır ama crysis gibi yeni directx10 oyunları çalıştıracağından şüpheliyim fazla birşey beklememek lazım sonuçta laptop.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

F3JC alıcam eğer gidip bir mağazadan alırsam.Bir de abimin yakın arkadaşlarından birisi crea'nın ana servisinde sorumlu..onlarda ne biliyim mağazaya giderken kapağı biraz çizilmiş falan laptoplar nerdeyse yarı fiyatına satılmaya falan başlanmış..bir de gidip orayı gezicem..Şansıma f3jc çıkar falan =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu aleti bedava verseler kullanmam, 8-9 kg laptopmı olur yaw. Masaüstü bilgisayarımı taşırım sağa sola daha kolay.


Ağırlığı 3.7 KG

2048 Ram
240 GB Hdd
Core Duo2
DVD RW
20" Ekran

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 05:59 tarihinde, dogan tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop alirken oncelikle marka alirsin. Yani ilk once alabilecegin markalari sec. Neler olabilir, asus, toshiba, sony, hp belki olabilir.. Mesela dell acer o bu yok datron falan kesinlikle alinmaz.

Ikinci olarak 3 kg ustunde sakin alma, cok pisman olursun. 3 kg ustunde alacagin notebook yerine desktop al. O notebooklarin aaci, yeri dar olan insanlara desktop yerine vermektir. O notebooklar tasinmaz, alanlarin buyuk kisminin notebook a(buyuk ekran hede hodoye aldanmadan tabii) ihtiyaci varsa ikinci notebook u olur tasimak icin.

Ucuncu olarak usb girisi sayisi, touchpad in markasi ve ozellikleri gibi kullanimi cok etkileyen seylere bakarsin. Yani2 usb girisi alinma, biri bozuldugunda kalirsin ortada. Touchpad in dokunarak tiklama ozelligi falan yoksa o da alinmaz vs vs..


Birde kisisel isteklerine gore baktin mi pek bi secenegin kalmaz zaten. O notebook u al :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya asla oyun oynanmaz bu laptoplarda. bn de oyunumu da oynıcam die ii bi alet aliim dedim hatta dell xps lerden dusunuodm ilk baslarda herkes solemisti cok cekersin ilerde die dinlemedm gttm bi dell inspiron aldm.

2ghz islemci, 2gb ram, go6800ultra ekran kartı var deli gibi bi alet.

butn oyunları da guzel guzel calıstırıodu denedm ama snra hepsini sildm ztn. oynadıım tek oyun swg, bi gun oturdm 1 saat carbon oynadm.

sonuc? ekranda cizikler fln bisi gorumuo. gittim desktopın monitorune bagladm yne aynı sey. servise goturdm dedim ekran karttı gtti bunun. ellerinde kart yokmus, dısardan ne zamana gelir bilemeyz dediler, 2 hafta da olabilir 2 ay da olabilir dediler. nyse kadıkoye gotrdm adamlar o kdr denediler ettiler hicbi deisiklik yok, ellerinde laptop icin kart yok ztn onlar da yapamadı. en sonunda amcam amerikaya gderken ona verdm sorunu anlattırdm ordaki dallamalar da ekrandandır ekrandanrı diip ilk komple ekranı deistirmisler snra bakmıslar olmamıs kartı deistirmisler, allahtan garantiden yaptılar.

yani cok komplike bisi almayın nolursa olsun ısınıp yanma derecesine gelio bu aletler ve bozulunca cok uurastırıolar. almısken basit kolay tasınan bisi alın oyun icin almayın derim ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi, dell almayın böyle oyun falan gibi hayalleriniz varsa. İyidir güzeldir, ama oyun oynarsan klavyedeki tuşlar fırlamaya başlar. Malzemesi çok kaliteli değildir. Ama teknik servisi bu dertlerini genel olarak bilir, anında halleder. Gerçi senin ki saçma bi olaymış :)

edit : Fujitsu Siemens de farklı değil kalite olarak. Oyun içinse almayın bu ikisini.

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:08 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...