Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elemental Shaman


toggie

Öne çıkan mesajlar

Enhancement ile saglam gear toplayamamam ve iyi dps yapamamamdan dolayı, raidlerde daha rahat yer bulmak adına elemental a geçme kararı aldım. Ayrıca şu elemental shamanlar gorebildiğim kadarı ile inanılmaz bir dps yapıyolar.

Patide ele oynayan illa ki vardır. Talen tavsiyesi istemekle kalmayıp, elemental oynamanın inceliklerinden de bahsetmenizi diliyorum. Bir de gear toplarken nelere dikkat etmeli, statler en azından ne olmalı maghteridon raidi için mesela en kötü.

tşk şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

healer olmaktan hoslanmıyorum. oynadıgım oyundan keyif almayacaksam oynamanın bir anlamı yok. ayrıca raidde yer bulabilmek için talent değiştirmek gerekmiyor. saglam gearım olsa her türlü girerim zaten ama enhance gearı toplayamadım cok zorlandım ve su halimle bi boka yaramıyorum. aha da armory linkim.

elemental olup da damage meter da asagılarda kalan adam saglam elemental olamaz. benim gördüklerimin tamamı tepelerdeydi valla lb spamlayarak dagıtıyolar ortalıgı.

eski guildden bir arkadas var iyi elemental. empedocles. bu da onun talentleri, bu şekilde yapayım mı ne dersiniz?
http://www.wowhead.com/?talent=GAMzVsMRistZxf0p0L

siteyi bilmiyorum bu arada cok saol iyiymiş.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 23:26 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=hAMzVsMqARtxZxf0z

ben bunu tercih ederdim ama tecrubem yok

ama en azından

http://www.wowhead.com/?talent=hAMzVs0aAktZxf0p0L

presicion ve unrellentign storms, elemental shileds ve storm reachden daha verimli olucaktır raidlerde, hem mananın dayanması için hemde aggro ve resisitler yüzünden.

olmadı unrellentingden alıp reach'e evr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben tavsiye vereyim uzun süre elemental oynamış, son 1aydır resto olan biri olarak. spec olarak http://www.wowhead.com/?talent=hE0zib0qAotZE0ck0x istersen tidal masteryden bi tane ninjalıyıp storm reache verirsin range 33 yard olur. netherstrike set ve ssc trashden düşen bot recipe i için lw almanı öneririm. stat olarak %20 üzeri crit hedefle, karazhana başlarken +550 dmg yeterlidir, magtheridon'u kestiğimizde benim totemsiz buffsız +750 dmgım vardı %23de base crit, damagemeterde 2inciydim işte. elemental oynamanın bi inceliği yok açıkcası sadece lb spam:) bide mana regen boşlamaman lazım cast ederken 90mp5 civarı iyidir.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 01:43 tarihinde, enema tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enema'nın verdiği gayet mantıkl bir pve guild olmuş. shaman'ın en güzel elite kesme yöntemi(instance harici) chainle başlayıp, frost shock yapıştırdıktan sonra arkasına rogue geçirmek, rogue arkadan kitleyip poisonla yavaşlatırken bir yandan da sen dmg vermeye devam ediyorsun, sonuç aptal olmuş sürekli aggro vereceği kişi değiştiğinden adam gibi kimseye vuramayan, tertemiz kesilen eliteler ^^ vakti zamanın shamanımı rogue arkadaşla birlikte 70lediğimden elite q larını yapmak çocuk oyuncağı oluyordu. enhance gear toplamak cidden zor, zira dps warrior olsun, hunterlar olsun bir sürü rakibin oluyor aynı item için dkp'nin başladığı yerde de ninca bitiyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
2.3 gelince bir shaman alt kasıcam belki hoşuma gider main olur onu bilemem. Zaten bilmemkaçıncı reroll olur olursa. Neyse ben elemental shamanlardan hoşlandım dışarıdan ama dışı seni içi beni yakar diye bir muhabbet varya. Elemental shaman oynayan kardeişler haytalarından memnunmu diye bir sorayım dedim. Enhancement mı elemental mi? birde 2.3 ten sonra ne olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enchament dpsi bence düşük kaliyor rogueları bufflarken kendide biraz dps yapsın diye alınıyor bence supremusdan düşen mace ve najentusdan düşen axe olan shaman genelde altlarda kalıyor

elementale devam et yada restro git

elementalde hit ratingini yüksek tut bosslarda (tutabildiğin kadar dmg upin biraz düşsede boşver gitsin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teorilere göre evet elemantel nerflenmiş gibiydi fakat ptr de yapılan testler sonucu elemantelin bufflandığı görünüyor. İşte sonuçlar: http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=5BEC35C316ED40BB15864A18AE37E3F2.app03_03?topicId=1152958119&sid=1

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:27 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enhancement ile dps meterda ilk 5 e girmek zor biraz ama melee buffları sayesinde rahat rahat raid spotu buluyor 25 mende.Dps meterde ilk 5 istiosan ele, guilddeki bütün rogue-dps warrior-feral druidler tarafından çok sevilmek istiyorsan enhc :P

edit:armory linkine bakmamıştım.hocam zaten gear yalan, dps yapamaman çok normal.mh deki axe i offhande, mainhande de princeden düşen mh axe seni ssc farmına kadar götürür.

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 17:54 tarihinde, guernica tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 18:06 tarihinde, guernica tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine iyi toplamıssın ama agro sorunu oluyor sanırım enchancementta bizim enchancement shamanlardan biri karada felan ilk 3 oluyor genelde gayet iyi dps veriyor en son 25mande 6.felandı sanırsam yada 5
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravenholdt&n=Raasiel

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 20:46 tarihinde, Overlord tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...