Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overlord


Othranx

Öne çıkan mesajlar

über harika aşmıs! ne desem bos bu oyuna. dungeon keeper özleminizi direk dindirecek. kısaca anlatmak gerekirse oyun third person ve siz overlord sunuz, baltanız var savuruorsunuz büyünüz var atıyorsunuz, ve bücürük minionlarınızı kontrol ediosunuz. mesela sandıklar var oraya yolluyorsunuz bunları hazine bulup size getiriolar "foo dı ovırloood" diye şeker şeker:D ya da kabak tarlasına yolluosunuz kabakları kafalarına geçirip migfer yapıolar . single açlığı çeken herkese önerilir, yanlız oyun yepisyeni çıktı öyle sinanpaşa falan yalan, torrente abanıcaksınız çaresiz.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 02:09 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

torrent sitelerinde var oyun.
reloaded vede fixi var.
ama sistem ihtiyaclari ne onubi bilsek guzel olur.
oyun sitelerinde göremedim.
malum 1gb ramle takiliyorum hala

edit:
System: CPU 2.3GHz Intel, AMD or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 2500 M

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 04:09 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler beşiktastayım isteyene bi güzellik yapılır=D şöyle söyleyeyim bende msi 6600gt 128 mb ve amd 3200+ var oyun yüklerken "minimumu karsılamadığı için sorunlar yaşayabilirsin ama yine de hadi sana yükleyelim kanım kaynadı" diye bir mesaj veriyor. 1024 te high çözünürlükte katlanabildiğim takılmalarla oynuyorum ben oyunu.

ps: oyunu yurtta torrent kasan bi arkadaş çekmiş ondan alamadım ama dc ye açtırdım baska bi arkadaşın bilgisayarına çektirdim oradan elimdeki dvd ye geçti yani baya kastım elde etmek için=)

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:29 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dk ya biraz benziyor, kötü olduğumuz ve minion larımız olduğu için ama oynanış tamamen farklı. 3rd den overlord u kontrol ederken minion ları sağa sola gönderip yıkıp geçiyoruz ortalığı ve minion larda kendi ellerindekilerden yada giydiklerinden daha iyi birşey ile karşılaşınca onu alıyorlar. Quest sistemi mevcut, ana senaryoda ise mekanı yıkılmış ve içindekiler loot lanmış bir overlord uz, mekanı tekrar yapılandırırken bir yandan da quest yapıp para ve minion topluyoruz. Benim şimdiye kadar gördüğüm 4 minion çeşidi var. Bunlar goblin olmakla beraber ilk elde ettiğimiz brown, bodos melee class, ikincisi fire lar, fire proof lar ve range ler. 3 ve 4 e gelemedim daha lakin birinin frost olduğu belli :) Bunların dışında oyun dk gibi komik, hem minionlar hemde bizimle sürekli iletişim halinde olan baş yardımcımızın yorumları güldürüyor. Bence oynamaya değer bir oyun...

not: şunu ekleyeyim, halfling ve elf gibi iyi diye nitelendirilen ırkların kötülerin gözünden göstermeleri orjinal olmuş..

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:42 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Last_Survivor

Necromency seviyorsan bir de Two Worlds dene. Yeni çıktı daha d: Ben de oynamadım ama necromency ile ilgili özel bir durum olduğunu okumuştum d: (bir de güzel bir rpgye benziyordu hehe)

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:38 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...