Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xaty git kumda oyna


robinson

Öne çıkan mesajlar

ya bir laf ederdim de harbi afferim eğlendim dimi
*alkışlar*
madalyonu artık biyeriyle tır çeken amca gibi orana takarsın.


ayrıca bunu yapan da yaptıran da bu serverda yönetici olmasın

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 02:49 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi serverdan değil, paticik forumlarından banlayın adamı özür dilesin ya da adam gibi oynasın. şerefsizlik yapmasın herkes eglenmek için oynuyor burda kimsenin başkalarının keyfini bozmaya hakkı yok. paticik üyeliğininde bi insanlara karşı saygı ve sevgisi olması laızm. yoksa paticik bünyesinde bu tarz davranışlarda bulunan adamı dirtek yörünge dışı yani.güle güle deriz olur biter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyla ilgili herkese açık şekilde ilk ve son kez konuşacağım. Umarım yeterli de olur.

Oyundaki sanırım tek Minax üyesiyim. Brit. Bank'tan geçerken gördüğüm turuncu topluluğa saldırmaya karar verdim, biraz hareket olur diye. Sırayla hepsine saldırdım. Sonra canlandıklarında ne bir reskill ne de saygısız bir konuşma içine girdim. Karşımdakiler de ilk başta saygısızlık yapmadılar zaten. Mümkün olduğunca (haberim olduğu sürece) skill'i düşük faction üyelerine saldırmamıştım bugüne kadar. Muhabbet devam ederken dışardan biri gelip saldırdığında ona karşılık veriyordum. Öyle duruyorduk. Daha sonra muhabbetin ortasında bir karambol oldu ve öldüm. Gittim reslenip geldim. Her şey aynı şekilde gelişir, ben toparlanırım muhabbet ederiz diye düşündüm. Fakat hazır skill'leri düşük keselim diye düşünenler oldu sanırım birden saldırılar almaya başladım ve tekrar öldüm. Daha sonra demekki bu kişilerin adeti böyle diyip ben de aynı şekilde karşılık verdim. Daha sonra olaylar kızıştı, reskill'ler vs. Reskill'de ısrarla yapmıyordum ta ki bana yapılana dek. (Gerçi bana yapıldıktan sonra da bir süre yapmamaya çalıştım.)

Burada sorun nedir anlamış değilim. Şuanda "beta" dönemindeyiz ve her şey elimizin altında mümkün. Bunları deneyebilmemiz veya bunlarla birlikte vakit geçirmemiz için bu şekilde bırakıldı server. Bu hali kısa bir süre sonra kapanacak ve herkes 0'dan kendi emeğinin hakkıyla bir yerlere gelecek.

Forumlardan tanıdığım ve sevdiğim bir kaç arkadaşım da tartıştığım kişiler arasındaymış. (Oyun nick'leri farklı olduğu için yeni yeni öğreniyorum kim olduklarını.)

Herkese söylüyorum, eğer benle uğraşmak istemiyorsanız saldırmazsınız, görmezden gelirsiniz olur biter. Zaten bana saldırmayana 2. bir kez saldırmadım bu beta serverında. Sadece ilk gördüğümde bir saldırdım, daha sonra skill'i düşük diye saldırmadım. Skill'i arttığında da muhabbet vs. olduğundan ayıp olmasın diye ilk karşının saldırısını bekledim.

İyi geceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla unuttuğum için saatlerdir arayıp duruyodum, sonunda bulup girmiştim ice dungeon'a. Şöyle bi gezinirim dedim, dışarı çıkıp markladım, içerisini de gezdim biraz falan. Sonra içerdeki aşağı bölümlerden birine girdim. Sanki champion kesilmiş gibi yerlerde 700-800'lük altın yığınları vardı biraz attım cebe sonra dışarı çıktım xaty Kauta gelmiş.
Selam vermek için yazı yazıyodum tam, bi baktım kal vas. Atar diye görüş alanından çıkayım dedim biraz sola kaçtım, daha yazıyı silerken 94 hp'min tamamı gitti kal vasla.

Ufak bi topluluktayız diye birbirimize pek dalmıyoruz, fazla pk olmuyoruz diye, olmak isteyenler de zaten factionlarda diye isteyen istediği yerde rahat rahat takılır, eğlenir diye bekliyodum; kimse kimseye durup dururken dalmaz. Ama yani gecemin içine edildi resmen.
Beta bittikten sonra böyle olaylar devam ederse uğramam bi daha servera olur biter. Boş vakitlerimde yarım saat bi saat giricem çünkü. Hayatımı adamam eskisi gibi. Canımı sıkan bi şey olduğu zaman hiç uğraşmama gerek yok, bırakırım oyunu olur biter.
Not: Karakterimin adı Vergen'di.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya burda olay şöyle dalma böyle dalma falan değil, adamın 100-200 falan vurması kal vas la. deadwoll sen de bilmiyosunuz falan demişin ama o kadar da değil yani benim fire resistim 62 90 civarı canım var tek kal vasla ölmek mantıklı mı sence ? sadece ben değil aynı şeye bir sürü kişinin başına keldi 118 canlı adam da tek kal vas da öldü, xaty yeni ölmüşken yani skilleri düşmüşken yine tek kal vasla öldürmeye falan devam etti. beta diye böle şeyler olmamalı. nasıl yaptığını bilmiyorum ama heralde evalint 200-300 falan isteyen istediğine dalar çok abartmadıkça ona bişey demeyiz ama ayıp denen bişey var edit mi bi program mı kullanıyo falan bilmiyorum ama oaly o yani normalde vurulması imkansız damagelar vuruyo adam buna sinirlendik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...