Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun oyuna az girecek olanlarsa...


xaty

Öne çıkan mesajlar

Bir birlik kuruyorum. Bu birlikte 2 bölüm olacak. Birisi destekleyecek bölümü, diğeri desteklenecek bölüm. Destekleyecek olanlar item ve PS kasarken işlerine yarayanları alacak. Yaramayanları birlikte desteklenecekler için ayıracak. Herşeyin bir kişiye yarıyor olması imkansız. Tek account olacağı için bir kişinin sadece bir PvP karakteri olacaktır ve bu tip dışındaki itemlar (örn. mage karakteri olanlar için warrior itemları) destek fonuna akacaktır. Bu fondaki eşya ve ps'ler düzenli aralıklarla desteklenecek kişilere ihtiyaçlarına göre dağıtılacaktır ve serverda geri kalmaları önlenecektir. İhtiyacı olan kişiler o anki item ve skill durumuna göre seçilip gruba alınacak veya gruptan çıkarılacaktır.

Kuracağım bu sistemde bana katılmak isteyen ve destekleyenler arasında bulunurum diyenler parmak kaldırsın. Böylece hep birlikte sorunu ortadan kaldırmış oluruz. (Tabi söylenmeyen başka bir problem yoksa)

[Tabi bu uygulama teklifi default RunUO 2 kurulumlu bir server için veya en son RunUO 1 kurulumu içindir, pre-aos olursa oynayacaklara keyifli saatler dilerim.]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu bir tartışma topici değil o yüzden diğerlerinin içinde yazmadım. sadece katılımı ve bana destek verecekleri öğrenmek istedim. istenmiyorsa yapmam.

bunun altından tek başıma kalkamam tabiki ama sürekli oynayacakların 10 tanesi falan bu fikre katılsa haftada 2 kere girecek olanlara verilecek destek yeter de artar. sonuçta yok poi fencer'Ima şunu saklıyım, yok mage'im bunu takar, yok lj. sw'm bunu alır, yok bunu thief'ime saklıyım muhabbeti olmayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...