Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WB Aranıyor


Bronx

Öne çıkan mesajlar

nedir bu bölüm kuralı :
- Serveriniza yetkili aramaniz, yetkili olacaginiz bir server aramaniz, serveriniza sponsor aramaniz, sponsor olmak uzere server aramaniz vb. konular bizi ilgilendirmiyor, bu tip 'sari sayfalar' konulariniz sorgusuz sualsiz siliniyor,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Leo,konuyu açan Bronx burda daha önce moderatördü zaten.Bende herhalde bi 25senedir falan burdayım.3tane bölümde moderatörlük yaptım ayrıca 2ayrı bölümde editorlükte yaptım bu sitede.
Biliyorum ben neyin hangi şekilde yapılıcagını.
Müzik bölümünden mi duyurucam kardeş ben burdaki insanlara bir ultima online projesi hakkındaki haberleri.
Dünde bişeyler saçmalamışsın cevap vermedim okudum bugun yine aynı tavırlara devam ediyosun.
Komik duruma düşme,konuyu dağıtma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uo scriptsharing ile ilgili bir bilgilendirme olduğunu düşünüyorsanız sizin paralel evreninizde öyle olabilir ne diyebilirim ki.

hiçbir yere yönetici/yetkili aramıyoruz gördüğünüz gibi bu konu başlığı altında, copy/paste yapmadan önce konuyu okuyacağınızı düşünmüştüm, "özel bir proje için WB arıyoruz" denmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamış mıyım ? sen kendi tavrına baksan önce ? hala gelmiş bir yere yetkili aramıyoruz demişsiniz konu başlığı wb aranıyor, yazık sadece bronx'a saygım var türkiyede scriptingi başlattı gibi bir şey, ben eleştireye açık olduğunuzu düşündüm bu kadar açalcağınızı tahmin edemedim. eternal leo değil loe birde ukala tavırla konuşma ben senin arkadaşın dostun değilim.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:32 tarihinde, Loe tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burda birşeylerden bahsediyoruz,konusuyoruz gelip gereksiz tavırlar içine girerek bişeyler sölemeye çalışıyosun.
İlk mesajını görmezden geliyorum ses çıkarmadıkça devam ediyosun.
"burası bunun yeri mi burda şu olur bu olur,reklam yapıyosunuz" falan filan..
Yahu boşver sen biz burda ne yazıyoruz ne anlatıyoruz,sana mı kaldı bunun kuralcılıgını yapmak ve savunmak..başarılar arkadaşlar de geç git yani.
Hoşunuzamı gidiyo böle tavırlar içine girmek,ortamı germek,agız dalaşı falan yapmak.
Geçmiş oraya bişeyler sölemeye çalısıyosun başlığı luzumsuz yere klişe klişe mesajlarla dolduruyosun.
Paticik forumları bu konuları 2 sene önce aştı kapattı,bitti zaten..Bak bakalım forumlara kim kime yanlış yere açmıssın bunu,prim yapıyosun,reklam yapma gibi luzumsuz tavırlar sergiliyo artık.
anlattıgın insanlar zaten burda uzun süredir olan paticik kurallarını,tavırlarını bilen kişiler.
Luzumsuz yere insanların antipatisini kazanıp bide bana burda "ben senin dostun degilim laflarına dikkat et" tarzında agız oyunları yapıyosun.
Koskocaman adamlar olduk be abi (seninde büyük olgun biri oldugun düşünerek hareket ediyorum).
Vallahi gerek yok böle triplere girmeye.
Hem bak 2 gün sonra gelir oynarsın bizim serverımızda sonra üzülürsün "ben bu çocuklara kötü davrandım" dersin vicdan azabı cekersin.

Neyse daha fazla uzatmıcam..

Haberlerle yine güncelleriz burayı =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eternal,neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ben çok merak ettim,biraz daha açık dille yazarmısın? burası scriptsharing bölümü değilmi? corbeau'nun açılıp kapanması vb. gibi olaylardan insanları ''bilgilendirmeye'' çalışmanızın benim kodlama yeteneğimi geliştirmemde ne gibi bir artısı olabilir bunu biraz detaylı anlatırsan okuyayım? yoksa diğer post'ların okunacak kalitede değil.tamamen bel altından vurmaya yönelik.. ''ehm ben corbeau yöneticisiyim açıyoruz geliyoruz bize gimseler garışamaz en büüyüğüz,biz açarız sizde oynarsınız lahnn demi hüso ? '' tarzı post'lar atmaya devam ettiğiniz sürece,sizden cacık olmaz.

ne yazarsan yaz sana cevap vermiycem,attığın postlardan çok rahatsız olduğum için yazdım bunları,sen şimdi arkamdan atıp tutarsın,sana cevap vererek osman şekerimi çaldı polemiklerine giremeyeceğim.hadi kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ellemeyin insan evladı bunlar tabiki sinirlenecekler tabiki delirecekler hakları.herkes yaptığı işin beğenilmesini verilen emeğin karşılığının gösterilmesini saygı duyulmasını ister.hellede sayısı fazla olmayan bir kesimde ismi azıcık prim yaptıysa kesinlikle toz kondurulmasından hoşnut olmaz hatta söylenenleri kaale bile almaz.

ben sırf
Türkiye'de bulabileceğin en iyi dünya tasarımı yapan (sadece wb değil) grup benim grubum.dediğim için utanılmasa dayak atılacak noktaya geldim.boşverin insanlar işlerini yapsınlar diledikleri gibi takılsınlar meydan boş adamlarda meydanda mallarını sergiliyorlar.

açık konuşun ki seçik düşsün sürekli aynı bokun soyu .
peah! hadi işinize bakın...

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 13:35 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...