Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da kickbox salonu


fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

kardesım fenerbahçede gittiğim vücud geliştirme salonunda apachi serkan lakaplı bir çok kez tv lerde izlediğiniz serkan yavuz ders vermekte... eagle star spor salonu tel 449 91 98 ... ara aytunç bey ile görüş göktan verdi numarayı de..Göktan ben oluyorum :)

görüşmek üzere



buda vıdeosu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben senelerce ilgilendim ordan oraya sürüklendim bu işle ilgili bilmen gereken temel şeyler var bu gym cardio hede hödelerinde bu iş öğrenilmez pilates dersinden den çıkıp kick box öğretiyorum diye öbür derse giren adamlardan hiç öğrenilmez.

gezdim gördüm denedim bu iş için kartala gideceksin (bende kadiköyde oturuyordum yola alışıyorsun) orada minübüs duraklarının karşısında buyurman spor okulları var izbe denebilecek rocky nin spor salonu kıvamı bir yer antremanları fight club modundadır ben dirseğimi kırmıştım arkadaşım omzunu vs antremana girdiğinde sorarsın zaten hatun erkek herkezde bir kırık çıkık hadisesi vardır :D ben şuan hergün 10 km cardio yapıyorum orada ısınırken yorulduğum kadar yorulmuyorum

amma velakin gider 1 ay orada takılırsan şuanki halinle aranda dağlar kadar fark olduğunu göreceksin Turan hoca büyük adamdır

aha turan ın özgeçmişini buldum :D

1966 Erzincan Kemah Aktas köyünde dogdum. Spor hayatina 1979 yilinda Karate sporuyla tanistim.5 yil çalistiktan sonra 1984 yilinda Full Contact sistemiyle Kick Boks çalismaya basladim.(Hocam Cemal Çolak(ceco) 1986 yilinda vatani görevimi yaptiktan sonra 1987 yilinda yapilan uluslararasi musabakaya katildim. Türkiye ve Avrupa sampiyonu oldum.1994 yilinda spor egitim dairesi baskanliginin açmis oldugu (kick boks) antrenör kursuna katildim. 1994 antrenör ve 1995 de hakem oldum. Suan Aktif olarak spor çalismalarimi sürdürmekteyim.Çok sayida sertifika basari belgesi silt ve plaket kupa madalya sahibiyim. Kick boks antrenörü ve milli hakemi Istanbul hakem komite üyesi 4.dan Ashihara Karate Hakemi 3.dan Muay Thai Hakemi 11 Khan Whusu 1.Duan Shotokan Karate 2.Dan

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:43 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"gym cardio hede hödelerinde bu iş öğrenilmez pilates dersinden den çıkıp kick box öğretiyorum diye öbür derse giren adamlardan hiç öğrenilmez"

Arkadaşım bunu bana itafenmi söledin bilmiyorum ama bizde kickboks dersi veren " serkan yavuz " you tube ta az bakınarak hakkında bilgi edinebilirsin plates hocası falan ders vermiyor.

Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum tekrar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He bide cardio dan böle özel bir şey gibi bahsetmişsin "günde 10 km cardio falan yapıorum" die
:)

arkadaşlar cardio kalbinizin atış sayısını kabaca sölemek gerekirse ortalama halden yüksek tutarak ve kan dolaşımınızı hızlı tutup hiç düşürmeden ; bu olayın eşliğinde yapılan egzersizlere verilen genel ad.

Bunun aldığın kickboks eğitiminle alakası yok kısaca.Sanki çok iyi kickboks öğrendim bunun sayesinde 10 km cardio yapıyorum falan yazmışsın onda bir deyineyim.

Son olarak belki her arkadaşımız bi taraflarının kırılmasını istemiyordur.Gel elini bacağını kıralım bizim salon daha iyi diyelim sana ? Müşterimi çekilir böle :)

KONUYU AÇAN ARKADAŞA diyorum ki ;

Nerde yaparsan yap kickboks unu ama fitness la beraber yap.

Fitness veya body building müsabık şekilde yapmıyorsan eğer ana spor değil , tamamlayıcı spor dur ...Bir çok çeşitli spor dallarınla ilgilenen insanlar (futbol,basket,dövüş sporları,yüzmek,tenis,aklına ne gelirse) fitness yapar spor salonlarında ve genel fizik direnç ve kuvvetini arttır.

Uygun biryer bulursun inşallah kardeşim,kolay gelsin...

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:36 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
İstanbul Anadolu yakasında Muaythai ve kick boks çalışabileceğiniz harika bir kulüp. Grup ve Özel dersler veriliyor. Hocaları bu branşların en eski ve tecrübelilerinden.

Kulüp Adı : İstanbul Kickboxing & Muay Thai Spor Kulübü
Kulüp Antrenörleri : Cengiz Gök & M.Mahmud Saçı
Adres : Sultan Murat Mah. Özen Sk. Gök AP. No:1 Nato Yolu - Çengelköy - Üsküdar / İstanbul
Telefon : +90 541 315 32 48
E-mail : [email protected]
Web Sayfası : www.istanbulkickboks.com - www.istanbul-muaythai.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...