Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mevcut Jedi Knight Sunucusu ve Yönetimi ..


Trasty

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle hepinize Merhaba arkadaşlar ..

Eski Arkadaşlar kadar olmasada Yeni Arkadaşlarıda katıyorum aramıza Hepiniz az yada çok bir şekilde beni tanıyorsunuz ..

Jedi Knight ortamı gerçekten sevdiğim ve Eğlendiğim bir ortam olmuştur yıllardır .. ki Hayatımda Ultima Online'dan sonra en çok önem verdiğim ve çabaladığım oyun olmakla beraber bir çoğumuz bu ortam için çok şey verdik. Kavgalarımızda oldu ki bu her ortamda olması gelişim açısındanda gerekli birşey .. Tek düzey ortamlar asla ileri gitmemiştir.

Sanane dönemi , Mix dönemi , Avaturk dönemi ufak çatlaklıklar yaşamış olsakta Yönetimden hiç bir zaman tam anlamıyla şikayet etmedik etmediniz . Bir çoğumuz görev aldığımız ortamlarda iyi yönettik veya en azından iyi yönetmeye çalıştık .. Veya iyi yönetildik. Eski Arkadaşlarım yok eskidende bazı konularda tersleştiğimiz oluyordu diyorlardır içinden elbet .. Fakat Biz Jedi Knight playerları ve yöneticileri . Hep diğer oyunlara nazaran kalitemizi çok çok üstte tuttuk ve Neredeyse her oyunun tersine, Arkadaştan öte kardeş olduk .

Bunun elbetteki etkileri var. Bizim dönemimiz Duel Ağırlıklı bir dönemdi . Şimdi birçok yeni arkadaşın "şimdide FFA'da herkes duel yapıyor zaten" diyeceğini biliyorum. Fakat, Duel kültürü çok farklıdır 8 kişilik bir duel serverında 2 kişi playerdır 6 kişi izleyici, Bu izleyiciler arasında yapılan konuşmalar kısacası muhabbetler Hiç bir zaman FFA da yapılamaz çünkü oyunu istediğin zaman oynuyorsun. Eskiden muhabbet etmek zorundaydın ki Eski Dönem playerlarını birbirine bu nedenler bağladı oyunun ötesinde gittik buluştuk Jedi Knight adına değil (Haftalık Tenchu toplantılarımızı saymıyorum) Gece çıktık eğlendik yeri geldi .. Birbirimize bağlıydık.. Herkes birbirini seviyordu demiyorum bir çok kişi birbirini sevmezdi .. Ama O kişiler olmadan sevmesen bile oyunun tadının çıkmayacağını bilirdik. Rekabet ortamı farklıydı .. Aktivitelerimiz, Turnuvalarımız vardı.

Fakat biraz şimdiyi incelemek istedim. Kimseyi yaşıyla yargılamadım yargılamam, ama 1993 doğumlu olduğunu söyleyen, Ve Saygı çerçevesinin tamamen dışında hitap şekilleriyle arkadaşlarımıza seslenen. Komik bir şekilde Kick ve Ban komutlarını kullanan arkadaşlarımızda bile Admin Password'un mevcudiyeti, ve Admin vasfını kullanma becerisizliği günlerdir bizi rahatsız etmekte..

Hepimizin biraz bilinçlenmesi ve Aramıza katılan yada katılmakta olan Playerlarımızı. Bu şekildeki Tavırlarıyla oyundan soğutma yerine oyuna bağlamamızı istiyorum.

Belkide hiçbiriniz Jedi Knight'a alması gereken değeri vermiyoruz. Biz Saygılıydık saygılı yönettik saygılı yönetildik. Biz birbirimizi sevdik. Lütfen birbirimizi sevelim. Sevmesek bile Jedi Knight ortamını bir daha kaybetmeme adına saygı duyalım .

Paticik ortamına her zaman değer vermişimdir "(www.paticik.com) nedir ? ben jk mı oynarım ister kicklerim ister banlarım admin pass bende" diye Herkesin ortasında konuşacaksak . hiç konuşmayalı rica ediyorum

Umarım mesajımı okuyup birazda olsa bilinçleniriz ..

Saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh gerçekten çok güzel anlatmışsın abi,sonuna kadar katılıyorum.

Üyeliği olmadığı için yazamıyor buraya ama vak|Rubber Duck , yani eski -W-Anakin'de desteklediğini söylememi istedi.

Eskiyi cidden arıyoruz,her ne kadar Avaturk dahil buradaki bir çok oyuncuya göre az da oynamış olsam JA ve JK2'yi,ben bile eskiyi arıyorsam var birşeyler demektir.

Ayrıca admin pass'i değiştirtdik nedanko'ya ama yeni koyduğu pass'i da bir şekilde bulmuşlar,artık sallamışlar mı diyeyim nasıl oldu bilmiyorum ama yine bir çok kişi de var.Pass sorununa cidden bir çözüm getirmek gerek ve verilecek adminlerin hızlı seçilmesi gerektiğine inaniyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun lan partyde bayaga bir jedi oynadik ve oyunu gercekten ozledigimi hatirladim (ama insanlar oyundan sogudu hatta beni kicklemeye calistilar:P) bir yil hatta daha fazla olmus olabilir oynamadiktan sonra simdi anladim ozledigimi:) neyse burda acilan serverda neler oldu neler bitti bilmiyorum ama benim ozledigim adamlarin buraya gelip oyniyacagini sanmam okuduklarimdan anladigim kadariyla (blaze,zeragorn,mentor,manfred vs...) Avaturk en zevk aldigim yerdi bu oyunda her zaman duel serverindaydim bazen gaza gelip FFA ya girerdik ama bazi mankafalilar configle dual wield alip aptal aptal buglarla kesmeye calisirlardi onlarinda cagresini bulmustuk duel serverinda :P patlatirdik girip onlari neyse ordaki turnuvalarda bile (ozellikle duel) muhabbet inanilmazdi ya bi ara zera ben blaze dueli birakip ozel hayatlarimizdan bahsediyorduk (aile,cocukluk,simdiki durum ailede falan filan baska birsey degil yanlis anlamayin hemen) sinavim olmasina ragmen sabahlara kadar duel yaptigimi ama aslinda muhabbet yaptigimi bilirim artik blazeler manfredler zeralar yoktur sanirsam gerci ben msnden konusuyorum coguyla ama AVA daki ortam bir daha olusturalamaz ben size bu kadarini soyliyim, ha duel serveri acilirsa cok super olur bende bir cd bulup gelirim hemen gerci ezilirim oyniyanlar varsa 1 senedir cunku ben oynamiyorum ve hatirlamiyorum sahsen belki oynadikca gelir aklima , neyse duel serveri acilirsa kesin gelirim arkadaslar ama JA da FFA sux ozellikle forceluysa vay halimize :)

a.k.a. EviL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ava denmis ama Sanane deki ortam ne AVA da wardi nede olabilirdi keske Sanane de bulunabilseydin ciddi anlamda oyundan zevk alabilme adına .. Birçok eski arkadaşımız aramızda tekrar.. Emin olun zevk alabiliyorsunuz

Ayrıca kaan bende 2 yıldır oynamamıştım bikaç yeni incelik var onları gösteririm adam ederim seni yorma kafanı =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SNN'deki ortam gerçekten süperdi. Ne kadar o zamanlar 10-11 yaşında bir veledus olsam da, şimdi artık o seviyeli ve kardeşlik ortamını anlıyorum. Henüz pati JA'ya elimde cd olmamasından dolayı giremedim, ama bu olayların olması, ve eski oyuncuların olduğu bir ortamda yeni yetmelerin gelip ''ajhüaühh kikleyem bunu çok güzel olacak hahaaaa sinirlenecek'' misali tavırlarla oynaması gerçekten hoşuma gitmedi... eğer eski AVA yada Sanane.com oyuncularından burada olanlar varsa , ki görünüşe göre var gerçekten, admin olmalarını gerçekten isterim, seviyeli bir ortam olur hemde eski günlere geri dönmüş oluruz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede hic jk3 oynamadım. Hep yabancı serverlerda ve en cokta cok gurur duydugum Clan AOD de hizmet ettim oynadım, KOTF nin cıkısıdır vs geri döneyim dedim ama gerek apticik gerekse diger turk serverlarında bırakın 83- 94 dogumlu olmayı 80 küsür dogumlu olupta 0-6 yas zekasını gecememis insanlar vs ki bunlar en son baktıgımda paticik serverınıda fazlasıyla dolduruyorlardı insallah düzgün bir admin gelmistirde kurtuluruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...