Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Chronicles of Spellborn!


Exceed

Öne çıkan mesajlar

oyunu yukledim, patch'leri falan da hallettim, siteden kayıt da oldum, ama oyuna giremiyorum, username veya pass yanlıs diyor, ama sitede login olabiliyorum aynı username ve pass'le... register olduktan bi sure sonra falan mı aktif oluyor oyunda ? sizde de oldu mu boyle bir sey ? yarım saat her turlu kullanıcı adı alındı demisti zaten ehueh...

edik:

pff, http://phpbb.acclaim.com/spellborn/viewtopic.php?t=1324 buradan baktım, "spellborneu.ini varsa yanlıs client'ı cekmissiniz, aferin" diyor, bende de o var, bu topic'teki torrent'ten cektim oyunu yaw :, bi tek o spellbornus.ini yi bulsam, yerine koysam olmaz mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun değişik, pvp si zor çünkü target olayı zor, kimse yerinde durmadığı için alışmak lazım baya. Combar, deck, class vs. sistemi güzel. item olayı yok zaten, üzerimizdekiler sadece süs, bazı itemlarda slotlar var onları doldurarak item olarak fark yaratılıyor. Oynayanlar zaten combo olayı geldikten sonra çok zevkli olduğunu söylüuor, oda 18-19 da sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben subs edicem sanırım.End-game'i hakkında zerre fikrim yok ancak şu haliyle eğlendiriyo beni.
*Combat sistemi orjinal ve güzel şimdilik.
*Lore eğlenceli,grafikler idare eder,atmosfer başarılı.
*End-Game hakkında pek bir bilgim yok ama hiç yoktan Max Level'e kadar götürür.
*Classlar enteresan gözüküyor.
*Oyuncu sayısı oldukça düşük ki bu baya kötü umarım dolar yakında biraz.
Oyun kesinlikle bir F2P oyundan daha iyi gözüktü benim gözüme.
Yeni oyun arayan arkadaşlar bi trial indirip denesin bence.
Açıkçası Aoc ve Warhammer'dan aldığım zevkten daha çok zevk alıyorum bu oyundan şimdilik(Fazla beklentiye girmeden oyuna başladığım için muhtemelen)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafik ve animasyonlara alışamadım pek,

böle bi yerde iki level 25 üstü adam kapışıodu bakiosun adamların yanında health bar var kafalarında nick var ama böle karakterden daha büyük karakterler cılız kalio. Ve combat bi türlü bitmedi yarı canlarına getiremediler sürekli kapıştılar combat çok uzun sürüo anladıım kadarıyla. Madem item muhabbeti yapmıcaklardı madem skill önemliydi keşke level sistemi yapmasalardı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki skilldeck sistemi yüksek levellarda combatlara bayağı bir zenginlik katıyormuş diye duydum.Herkesin farklı bir deck dizmesi karşındaki rakibi kestirememene ve dolayısıyla bayağ çekişmeli combatlara sahne oluyormuş(yüksek lvl bi eleman söyledi onun yalancısıyım.)
Combatların uzunluğu konusunda fikrim yok lakin çat çut tokatlıyolar beni :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 9 yıl sonra ...

adamlar baya yenilik yapmış o dönem ama publisher incompatance'ı yüzünden patlamış. uk ile eu serverları ayrı publisherlardaymış falan komedi. wow'un en güçlü zamanında çıkması da etkili olmuştur. content eksikliği de var gibi tabi.

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...