Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9Dragons


la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Bu oyun sanırım jet-li filmlerinin mmorpg ye uyarlanmış hali. Kendinize has kung fu karakterinizi yaratıp suların üzerinde koşup havada uçarak kılıçla birbirinizi biçmeli bir uzakdoğu macerasına atılıyorsunuz sanırım.

Pirates of the Burning Sea'yi heyecanla bekliyorum o çıkana kadar vakit öldürmek için indirdim. 750MB civarı bir download u var indirmek ve oynamak ücretsiz.

Oynadıkça oyunla ilgili bilgileri buraya yazacağım, oynamayanların bir fikri olsun diye. Saygılar.

9Dragons resmi sitesi

Detaylı bilgi için tıklayın

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:12 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 3-4 saatlik bir oyun süreci sonrasında biraz bilgi vereyim dedim. Tabiki oyun mekaniği diğer mmorpg lere (wow, guild wars, archlord vs.) benzer biçimde hazırlanmış, ancak oyunu oynarken "bu oyunda farklı birşeyler var" diyorsunuz.

- Oyun biraz buglı ve arada disconnect oluyor. Grafikler orta karar, (ama tatmin edici) sesleri ise başarılı buldum.

- Uzakdoğu havasını yakalamayı başarmışlar.

- Karakter seçimi olarak yüz, saç ve kıyafet olarak fazla bir seçenek yok.

- Şu ana kadar 8. level (cheng) e kadar gelebildim. Oyunun en başında size üye olmak istediğiniz clana karar vermenizi istiyor ve istediğiniz doğrultusunda sizi o clanın bulunduğu bölgeye yolluyor.

- Seçebileceğiniz 6 tane clan var. Bunların 3 tanesi white 3 tanesi black. Tahmin edeceğiniz üzere white clanlar ve black clanlar birbirine düşman. Bende her zaman bir shaolin merakı olduğundan klasik bir şekilde white olanlardan shaolin in bulunduğu bölgeye gittim.

- Her clan kendi içerisinde çeşitli sınıflar bulunduruyor. Bu sınıflardan bir tanesine yoğunlaşıyorsunuz ve kılık, kıyafet, kullandığınız silah tipine kadar o sınıfa ait oluyorsunuz. Bunun dışında silahlı ya da silahsız tüm dövüş tekniklerini (kung fu) parayla öğrenmeniz lazım. Bunların bazılarını train etmeniz gerekiyor ki açıkçası ben bu kısmı biraz zevkli buldum çünkü kolay. Satın aldığınız yerde deneme tahtaları üzerinde o hareketleri üst üste yapıyorsunuz. Ekranda bir çubuk çıkıyor ve ortasında kırmızı bir bölge ve çubuğu boydan boya gidip gelen bir yuvarlak var. Yuvarlağı kırmızı bölgede durdurmayı başarırsanız hareketi doğru yaptınız demektir. Bunu 12 kere tekrarlamanız lazım.

- Ayrıca gerek silahlı gerek silahsız olsun tüm savaş hareketlerinin kendine has seviyesi var. Oyunda npc döve döve (o hareketi kullana kullana) bir süre sonra levelı artıyor ve aynı hareketi daha şekil ve combolu yapmaya başlıyor.

- Çok değişik dövüş teknikleri öğrenilebildiğini duydum (sarhoş stili vs.) ancak zannedersem daha o kadar ilerlemedim oyunda.

- Oyun hakkında önemli bir bilgi: Oyun parasız olduğundan oyunda kullanılacak bazı özel item lar haliyle para karşılığı satılıyor. Anladığım kadarıyla bu itemlardan bazıları oyun içinde büyük öneme sahip. Aynı şekilde ekranın ortasında ikide bir beliren ufak bir reklam penceresi var. Daha reklam alamamışlar sanırım sürekli acclaim yazısı çıkıp duruyor pencerede. Sinir bozucu.

Oynadıkça daha bilgi ekleyeceğim buraya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 12 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...