Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini sevmek


Horrible

Öne çıkan mesajlar

Erkekler için ideal boy 1.87ymiş, adamlar araştırmış ölçmüş biçmiş en düzgün nasıl görünüyor bu erkekler demiş ve bulmuşlar.

Selam, ben ideal boy ^^

İşin geyiği bir yana, bence sen kendini çok boşlamışsın, öncelikle uğraştığın bir spor ya da sanat dalı yoksa hiç durmadan birşeyler yapmaya başla. Özellikle spor insanın özgüvenini pekiştiriyor ve kendisini toparlamasında önemli yer ediniyor. Kendimden gözlemelediim üzere antreman sırasında sorunlarımı düşünmüyorum beynimi önümdeki işe yoğunlaştırıyorum ve antreman bittiğinde ise yorgun ve mutlu oluyorum sorunlara yer kalmıyor anlayacağın. Ama bir süre spordan ya da sanattan uzak kalırsam sorunlarımı ya da geçmişi düşünmeye başlıyorum -ki bu benim için çok kötü-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi bildim bileli sevmem ;) , bu tip psikozmu denir artik herneyse bence normali bu ,cunku diger türlüsünü hatırlamıyorum , insani bi süre sonra mukemmeliyetcilige sürüklüyor.

Bu duruma gelince de , en iyisini yapamıcagın biseyi hic yapmamak en iyisi diyerek sallamaya basliyosun , ornek olarak mesela ossde nasi olsa sunu kazanamicam o yuzden hic urasamam diyerek girmiyosun , veya dis gorunusunde hosuna gitmeyen biyer varsa tamam , geri kalanı yunan tanrısı modunda olsada bisey ifade etmemeye baslıyo derken sosyal yasantın ziyadesiyle sekteye ugruyor.

Eger böyle durumdaysaniz , ve bundan memnuniyetsizlik duyuyosaniz psikologa basvurun memnun kalırsınız , ben memnunum halimden kendime koyayım size bisey olmasin ;)

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:17 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen senin gibi bir kız arkadaşım vardı kendinde olmayan kusurları kendinde görüp sürekli değişmek istiyordu bi gün fark ettimki iyice kötüleşmişdi değişmek isterken sürekli tribli bi kafası vardı bi a bi b derdi kimseye yakıştıramadığı şeyleri kendi yapardı sonra beğenmezdi kendini malım cart curt derdi bende tam tersi kendimi aşırı severim ayrıldım kızdan bana koymadı o yıkıldı... çünkü ben kendimi daha çok seviyorum kendime aşığım görünüşüme değil kişiliğime aşığım üç beş dostum var alayı düşmanım olsun 3-5 dostum yetiyor bana kendimi kontrol edebilmeyi yalan sölemeden yaşayabilmeyi söz verince ölceğimi bilsem tutabilmeyi dürüstlüğümü herşeyimi seviyorum ama kendimi hiç kasmadan yapıyorum bunları kişilik galiba..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...