Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende oynamak istiyorum!!


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
Yonetimimizde bunu minimum dereceye indirmeye calistik. Server yonetimi yaklasik 1 aydir elimde ve herhangi birinden su gune kadar hicbir sikayet almadik . ki bu oyun camiasi turkiyeye kuruldugundan beri bu sektorun icindeyim su gune kadar bu sunucu calismalarimiz hakkinda hep destek aldik playerlardan.

Su an turkiyedeki tek server olan paticik platformunda yapiyorsun bu yorumu ve yoneticilere hakaret ediyorusun umarim uslubun duzelmis bir sekilde dahil olursun tekrar aramiza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty en son 2 ay önce girdigimde gayet kötüydü durumu ki şuanda servera gelmeme sebebimde -adminler ne kadar düzelmiş olursa olsun- playerların %15 lik bir kısmı. Ona ragmen 2-3 oyunda birden "proluk" denilebilecek kalitede adminlik yapan insanlar varken ne kadar ii olursan ol playerların en az %15'inin (bence) kalitesiz oldugu bir servera gelmek hatadır.


PS: Axe in durumu bir örnek, o kadar ii bir admin olsan normal durumda force grip i yasaklar sadece force duel için aktive edersin.

PS2: .Axe senin başına gelenlerde işte aynen konyuu açan arkadaşı uyardıgım cinste eziklikler, griple gripkickle adam kesenlerin %80 bu oyundan anlıorsa zaten İ. Melih Gökçegin çocuguyum o ayrı mesele. Axe o 218 olayı kill tracker olayının otomatik mesajlarıdır sen öldürdügüm 218 ci playersın gibi.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:51 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bi durum var yalnız. Bazen kendi düşüncelerine göre hareket edemiyorsun player kitlenin talebini karşılamalısın kendi düşüncelerinin yanında.. Adminlik standartların nelerdir bilmiyorum ama Sen serverı istediğin ölçüye getirirsen player da bu düşünceleri desteklemeyip giderse Playersız bir ortamda admin olarak başarılı bir admin sayılamazsın ..

Sonuçta bu ortam bize bu görevi verirken getiri olarak player bekliyor bizden.

Yani dışardan yorum yapmak okadar kolayki .. önemli olan uygulama aşamasında aynı tutarlığı göstermek .. (daha dogrusu gösterebilmek)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...