Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)


Sylian

Öne çıkan mesajlar

bilgi olarak geçeyim : oyunun EU versiyonu var fakat EU serverı yok. EU versiyonu aldığınızda US serverlarında oynuyorsunuz. Türkiyeden bekleyeceğiniz ping 140-200 arasında. hani oyunda kombat öyle hararetli olmadığı için pek bir önemi yok ama beni rahatsız ediyor şahsen. publisher kim? Tabii ki de EA. hehe.

http://media.pcgamer.com/files/2012/04/EA.jpg


ek olarak oyunun performansı son yıllarda gördüğüm en kötü performanslardan biri. ambiyans çok güzel yaratılmış fakat sistem/performans dengesi kötüler kötüsü. herşeyi açayım sonun kadar dedim high-end rig ile 20-35 fps alıyorum ki gerçekten kasacak bir şey yok etrafta. onun dışında haritada ilerlerken bir şeyler unpack ediliyormuş gibi frame atlamaları ve anlık donmalar söz konusu. mobların hareketleri baya glitchy, sörf yapar gibi hızlı hareket ediyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin oynadığın grafik ayarlarıyla benim oynadığım grafik ayarları aynı olmayabilir. dx11'de herşeyi sonuna kadar açtığımda durum bu. nvidia kart, 680 gtx, herşeyde tıkır tıkır hiçbir performans sorunu olmadan çalışıyor, eğer bu oyunda performans düşüklüğü oluyorsa sebebi benim donanımın değildir.

serverlar US'e taşınmış. oynayan 20 tane avrupalı ile konuştum, hepsi 100 ping'in üzerinde oynuyorlar.

boş boş konuşup yanlış bilgi aktarma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Niye dedin ki boyle sert laflar ?

ilk ciktiginda east usa da oynadik tek server multiple layers var oyunda. Baktim ayni olay server isimleri aslinda layerlar(instance).. Hic bir zaman eu serveri olmadi yani..

Sen bilirsin ama tabii.. Tek serveri tasidilar diyorsan herzamanki gibi haklisindir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilal'e anlatır gibi anlatayım:

tek server değil, tek datacenter. datacenter lokasyonu amerika (EU versiyonu için). türkiyenin amerika ile bağlantı hızı oyunda 120 ping ile 200 ping arası değişiyor. kimine bu rahatsız edici gelmezken diğerlerine rahatsız edici gelebilir. bu bilgiyi paylaşıyorum ki alan kişi benim gibi EU pingi bekleyerek almasın, hayal kırıklığı yaşamasın. amaç bilgi paylaşımı. senin zamanında nasıl olduğunun bir önemi yok, şu an ki hali bu. zamanda geri gidip oynamayacaklar oyunu.

performans konusuna gelince forumlarda yüzlerce başlık var. high end ayarlarda high end rig'e verdiği performans 20-35 fps aralığında. bu kötü bir sonuç. sen high end rig ile med ayarlarda oynuyorsan senin için performans iyi olabilir. ben high end pc'i med ayarlarda oyun oynamak için almadım. performansı geçmişte olduğu haliyle değil bugünkü haliyle aktarıyorum, sorun iddia ettiğin şekilde bende değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse haklisin diyorum ya :)

Gecmistede gunumuzdede server ayni yerde hani baskasi server tasindi diyince haaa ondan diyorsun ben diyince kiziyorsun nedense.

Neyse iyi oyun ozunde umarim eglenirsin tayyip babacim :)

Su var ben dx11 oynamadim perf burada fark ediyordur belki.. Dx9 ne durumda perfde ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denedikce yazıyorum

dx9 denemedim ama denemeyi de düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse, nuh nebiden kalma şey. ufak tefek ayarları kısınca 45-70 arasında sabitlendi fps. lightining vs. de sorun var. ışık değişimi olan noktalarda motor tekliyor. mesela odada farklı bir lightining var, dışarıda farklı - odadan dışarı çıkarken fps 90'dan 25'e düşüyor bir anlığına sonra tekrar stabilize oluyor 70'lerde. veteranlara sordum chatte nedir, ne değildir diye : software disaster olarak yorumladılar oyunu. ambiyans ve storyline fazlasıyla kapatıyor bu açığını dediler.

bencede bu oyunda önemli olan o zaten, benim bir endgame raid beklentim veya kaliteli pve beklentim yoktu. storyler şu ana kadar gayet güzel gidiyor. yıllar sonra no brainer olmayan questler yapmak eğlenceli, sarı noktalara gitmekten gına geldi gerçekten. araştırmak çok daha eğlenceli. üzücüdür ki artık kafa çalıştırılması gereken sistemler rağbet görmüyor. pve'de de böyle, questing'de de böyle, crafting'de de böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
Massive edition aldım sabah. Siteden oyunun cd-keyi ile üye olup massive edition cd-keyinide redeem ettim ama başarılı olup olmadığından emin değilim. Oyun hala iniyor. Kullanıcı sayfasında başarılı olarak massive editionın redeem edildiğini görebileceğim bir yer var mı? CD-keyi tekrar giriyorum invalid cd key diyor şimdi. Sanırım oldu ama içime kurt düştü =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...