Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)


Sylian

Öne çıkan mesajlar

F2P olması için en az 1 sene geçmesi lazım, 1 sene sonra F2P olan oyunu zaten oynamıyorsunuz. F2P olacak denilen oyunlarda hala çatır çutur P2P oynanıyor. Neyin ne olacağı belli olmaz.

Kısmen Crafting, PVP ve su an aklıma gelmeyen bir sürü özelliği kapalı durumda idi. Son beta da belli olacak herşey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su son betaya kadar oyuna hayrandım ( skill sistemi, questleri, ortam vs ) ama PVP'sini görüp bir kaç saat takıldıktan sonra kapattım. Bana göre değilmiş..

Ben arena ( BG ) PVP'si sevmiyorum. Bu oyunda ise pvp 3 tane arena da geçiyor. Her faction'ın kendine has bir uniforması var. PVP'ye girenler direk o Uniforma ile takılıyorsunuz. Tek fark kullandığınız silah. Bir an kendimi Stormtrooper gibi hissetmedim değildi yani. Bana hitap eden birşey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla açık konuşmam gerekirse insanı cezbedici yönleri olan bi mmo.puzzle şeklindeki questler(bir kısmı),ability/skill dağıtımı,level kasma zıkkımının olmaması,hikayesi,ortam,ışık oyunları müzik vs çok iyi ama adını koyamadığım bi "tam olmamışlık" duygusu hakim oldu bende.ne bileyim yaw mage gibi büyü atıyorsun yanında bir helikopter falan...bi acaip..pop-mmo ...betasında da vardım erken başlangıçta da.. bende mi bi bıkkınlık tahammülsüzlük başladı yoksa hakikateten mi öyle bilmiyorum.yaw çok taze be hemen ipini çekmek olmaz/olmamalı vs...arada devam ederim...yaş 42...evlilik...iş güç sıkıntıları...sıcak hava...ağız tadıyla dolu dolu sövmeyi özledim... bu arada...mmo gümbürtüye gitmesin

edit:temel soruya yanıt .oyun dün early access dedi.3 temmuzda sinemalarda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir quest anasinin ....... nasil kufur edesim var :)

enfes

anasinin karanfili!!!

questte mors alfabesiyle ilgili bir ses aliyorsunuz bir yerden , ve diyorki bunu desifre et. peki oldu.

nasil yapiyoruz bir program cekiyoruz gercek haytta sonra onu record ettiriyoruz ve oyuna gecip caliyoruz geri windowsa donuyoruz, oradan kayit ettigimiz sesin dalga boylarindan uzun kisalari bulup gene googledan bir decipher buluyoruz mors alfabesi ile ilgili oradan bakip cozuyoruz ve oyuna gidip ne bok yiyorsak devam ediyoruz. oyunda bir alanin coordinatlarini veriyor o mors alfabesi onuda ana haritadan buluyorsunuz ve oraya run forest run.

varsa boyle questlerle ugrasmak isteyen beri gelsin.

ha kulaginiz varsa ve anliyorsaniz zaten sorun yok ama kim mors alfabesini bilir ?

yaaaa anasinin....



Grim serverinde 5 kisiyiz biz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eee lebron bu ne!!!

bak simdi su an su questteyim

lebronun karanfili

diyor ki laptopun sifresi karimin adi peki, questin birinci bolumunde diyorki ilerde plajda bazi vucutlar var, iyi oldu, gidiyoruz iki ceset inceliyoruz iki kimlik biri kadin biri erkek ama soyadlari farkli, ama ne olursa olsun hatunun ismini soyadini numarasini vs yaziyoruz laptopa acilmiyor dogal olarak.

e nedir lan bu derken trink aklimiza geliyor bi google edelim nedir diye. sirketin ismi adamin ismi derken pezemenk funcom oyundaki sirket icin bir site acmis. o sitede bu herifin bir soyleminde karisinin adi geciyor.

hoppaaaa muhahaha yazdik ismi girdik laptopa.




ahaha enfes. yani mmorpg olmasa dahi sirf adventure ozellikleri icin oynanir.

abarti kasmis adamlar. daha baslangic questleri bunlar birde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Endless night tier 7'de gizli tüneller nerede? takıldım kaldım yaw-birde serverleri bakıma aldılar :(

bu arada o mors alfebesi olayında iphone nu olanlar Morse-İt programını yükleyip programı çalıştırdıktan sonra animasyonu çalıştırsınlar direk kordinat veriyor,uğraşmak istemeyenler için kordinatlar...

kordinatlar

712-536

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...