Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)


Sylian

Öne çıkan mesajlar

Animasyonları çok kötü , onun dışında baya baya sıkılmadan 2-3 saat oynadım. Görevler , atmosfer falan başarılı olmuş. Bir görevde , bir kod yolla diyor , o kodu bulmak için de ipucu vermiş yok işte adamın kilisede pazar günü söyliyeceği ilk şarkının numarasını gir falan diye. Böyle görevler bolsa çok tad katar. Ayrıca görevler de hep aşama aşama idi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş. 1 saat oynadım. beta olarak başarılı buldum. free olduğu için oynanır.
atmosferi çok başarılı. konu güzel işlenmiş. bazı yerlerde half life oynuyor gibi hissettim. hani diğer boyut, yaratıklar vs. bazı yerlerde ise l4d havası var. fantasy setting olmadığı için hertürlü gideri var zaten. oyunun ilk başlarında bloodlines oynuyormuş gibi hissettim.
şimdiye kadar oynadığım mmolar içinde en sağlam ulaşım olayı yine fancom'un anarchy online'da yaptığı grid sistemiydi. kurguya, konsepte çok güzel yedilirmiş akıllıca bi sistemdi. benzerini buna koymuşlar. güzel olmuş.
mekan tasarımları çok iyi olmuş. o ilk görev yaptığımız kasaba baya detaylı tasarlanmış. inşalah ilk playfield olduğu için özenip gerisini sermemişlerdir.

animasyonlar biraz kabız. hani wow gibi karakter tam olarak dünya üzerine basmıyor, o kadar rahat kontrol edilemiyor gibi. kontroller normal aslında apb ile aynı diyebilirim ama ne bileyim işte. bişeyler biraz yarım kalmış. gibi. belki daha uzak kamera mesafesinden oynamak gerek. bilemedim.

ne derece sandbox bi tek onu bilmiyorum. zone lar swtor gibi instanced mı, aoc gibi çizgisel mi o kısmı tam gözlemleyemedim, ki benim için en önemli kısmı oydu. fikri olan varsa bi diyiversin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14.00'dan beri oyundayım, yeni çıktım. Üç saatlik oyun tecrübesiyle çok net bir şey söylenemez tabi ki ama, oyun güzel bence.

Birincisi her tür sistem'de oynanabilecek bir oyun. Benim antika bile kaldırıyor oyunu yani. Grafikler low'da bile kötü değil. Benim gibi fakirler için ideal. (:P) Atmosfer başarılı, zone design başarılı. Lore'un gideri var. Animasyonlara laf edilmiş ama bence animasyonlar da çok kötü değil hani. Ben şahsen skill efektlerini pek başarılı bulamadım. Ateşli silahların efektleri idare ediyor gerçi de blades skillerine ışıl, ışıl efekt koymuşlar hiç hoşuma gitmedi.

Onun haricinde oyuna başladığımız andan itibaren in-game videolarla haşır, neşir oluyoruz. In-game videoları falan epey başarılı buldum, sesler üzerinde falan uğraşılmış. Şimdiye kadar karşılaştığım her karakterin farklı sesi var (hatta bir hatunun konuşması, misfits'de ki kelly aksanındaydı güldüm hatta)
Kısacası insan hikayeye dahil hissediyor kendini. Questler fena değil, eğlenceli geldi bana. Kingsmouth güzel dizayn edilmiş falan, filan. Ha bir de, oyun içi web browser var. Oyundan çıkmadan, internete falan girebiliyorsunuz. Küçük ama iyi düşünülmüş bir şey, benim hoşuma gitti şahsen. :)


Şimdilik aklıma gelmiyor başka bir şey, yazacaktım bir şeyler daha unuttum. Aklıma gelirse eklerim.

Eğer adam gibi pvp'si varsa, end-game content yeterliyse ve bir de güzel crafting'i varsa bu oyun her türlü oynanır.


Ha oyunda ss çektim bol, bol ama ss klasörü yokmuş oyunun son bi tane paintten c/p'ledim. Güzel değil ama ekleyeyim. (:P)



Ha son olarak, üzerinde durulmuş ama ben de yineleyeyim. Oyun bu türün severleri için bence. Bu türü sevmeyen insanları pek tatmin edebileceğini sanmıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bir saat felan oynadım ama bazı şeyleri anlamadım. daha önce tartışılmıştır belki ama o kadar mesajı okumaya üşendim.

- bir yerde prophet var, bizi hipnoz ediyor. bu adam kimdir, templar mıdır? hipnoz olduktan sonra dragon olarak oynuyoruz bi ara. niye? bunun ne olayı var. ilginç bir başlangıç gibi hazırlanmış, ama sonra karşılaştığım karakterler bu konuda hiç açıklama yapmadı. en azından "prophet'i biz görevlendirdik, bir şekilde seni test ettik" gibi bir takım muhabbetler geçmesini isterdim.

- ingiltere (londra) çok güzel, sisli felan mekan. world of darkness tadında oyunlarda ingiltere atmosferi çok güzel olur. aha dedim bunun tadını çıkarcaz. ama sonra amerika'da l4d2 oynarmış gibi bir yere ışınladılar. oyun bir anda değişti. keşke bu kadar zıt iki yeri daha oyunun ilk saatlerinde vermiş olmasalardı. oyun çıktığı zaman da mı böyle olcak?

- templar emmi açabiliyoruz sadece, bi de kırmızı temalar, bi de dual pistol olunca "aha hellsing yaparız olm" dedim, dual pistol gitme kararı verdim.


http://i.imgur.com/8X3EO.jpg


oyunda ilerledikçe daha iyi tabancalar kullanabiliyor muyuz, custom made tabanca felan? wanted skilli çok tuhaf geldi, adamlar direk filmden araklamışlar heh.
bi de büyü/tabanca değişimi yapabiliyor muyuz? büyü çekmek için illa sırta shield takıp tabancayı unequip mü yapmak lazım? arucard dayı gibi bi yandan tabanca kullanıp bi yandan büyü atabilme imkanı var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prophet ile karşılaşmadım sanırım. Bişi diyemiyeceğim ama tartışılmadı daha önce.

Beta olduğu için sadece Templar açabiliyorsun. Release'den sonra üç faction'dan birini seçebileceksin.

Bir yandan tabanca kullanıp, bir yandan büyü atma imkanın yok ama,

Kanuni'nin paylaştığı şu video'da genel anlamda skill & mekanikler için detaylı bilgi mevcut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada,

Oyunun oynanabilirliği bana biraz zayıf geldi. Daha doğrusu oynanabilirlik mi demeli kastettiğim şeye bilemiyorum. Karakterimiz bir WoW'da ki gibi oyunun bir parçasıymış gibi durmuyor.

imamizer said:

animasyonlar biraz kabız. hani wow gibi karakter tam olarak dünya üzerine basmıyor, o kadar rahat kontrol edilemiyor gibi.


imamizer daha iyi açıklamış gerçi derdimi.

Onun haricinde, müziklere başta dikkat etmemiştim, şimdi dikkat ettim de şu ana kadar oynadığım mmorpg'ler içerisinde en iyi müziklere sahip olanlardan biri.

Onun haricinde öyle başsız sinek gibi dolandım çıktım oyundan. Havaya gireyim biraz daha kolaçan edeceğim etrafı.

Bir de sormak istediğim bazı şeyler var,

Bilen var mı bilmiyorum gerçi de, oyunda housing v.s sistemi olacak mı acaba ? Ya da open world pvp, rated bg v.s gibi şeyler ? Bana daha çok pve ağırlıklı bir oyun gibi gözüktü çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...