Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik alkol sevenler topiği


Apache

Öne çıkan mesajlar

limonları alıyorsun, çorbaya sıkmak için koyulan ayarından yani uçak üçgencikler olarak kesiyorsun, baradağın dibine sonra esmer şekerleri azcık döküyorsun sonra içine biraz votka koyup, buz parçalarını ufalayıp içine katıp lomunun suyunu vermesi için bir dakka falan eziyor karıştırıyorsun.. Daha sonra karıştırma esnasında içine kişinin alkollle ilintisine göre votka ilave etmeye devam ediyorve önceden hazırlanmış şurubu da ilave ediyoruz.. Sonra bardak azzına kadar doluncaya kadar eklemeye devam.. Neticede çok tatlı ama 4 double içince miss gibi olacağınız erken tesirli güzel içimli falan filann.. Afiyet olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vodka+redbull+elma da hoş oluyor

vodka redbull karısımına tehlikeli diyenler var ama ben kullanıyorum bi etkisini görmedim yani:)

bir de otostoba bi redbull dağıtıcısı durmustu onla konusmustum bu konuyu. kendisi "avrupadaki redbull kutularının 'üzeirnde alkolle karıstırmayınız' gibi bir ibare bulunmadığını," söylemişti ve türkiyede bu ibarenin bulunmasının sebebini "lavugun biri ex mex atmış üstüne redbull vodka içmiş. eleman ölünce zaten önyargı ıolduğu için yasak ibaresi kondu" şeklinde açıklamıstı.

ha avrupdaki redbull kutularında alkolle ilgili ne yazar bilmiyorum:p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

redbull,burn türevi şeyler damarları daraltarak kan akışını hızlandırır, alkol ise tam tersidir. yüksek alkol ihtiva eden votka ve redbull un beyin kanaması yapma riski bulunmaktadır. bu yüzden alkolle tüketmeyin yazıyor üstünde.

bu arada malt viskiye feci sardım. sabah 11 de viski içermi insan ya. başka birşey içemiyorum. diğerleri kolonyaymış gibi geliyor direk.

edit: şaka maka bırakmam lazım benim, feci alışkanlık yaptı. iyiki her zaman alamıyorum sunları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...