Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne geri bir toplumuz!


Masteis

Öne çıkan mesajlar

said:
2) Öğretmene gücün yetiyor Ama diğerine nedense öh kem.


Cumhuriyet başsavcısı o şekilde saçmalamaz, sokakta kız arkadaşının omzuna elini atmana karışmaz. Karışırsa da hak ettiği tepkiyi alır, takma sen kafana..

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:08 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pek okumadım şurayı gördükten sonra ciddiye alamadım forumu daha fazla:

said:
Mehteran
üye § 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

öncelikle o öğretmenin ellerinden öpüyorum. öğrenci dediğin öğrenci gibi olacak, hanımefendi olsun öyle sarmaş dolaş amerikada olur.işte gençlikleri de ortada zaten...

senin elinin ne işi var kızın orasında burasında utanmıyor musun? hem kendinden küçük kızla ne alakan oluyo? efendi efendi dolaş adamı hasta etme topluma fln geri diyemezsin sen. geri olan sensin, bu güzel toplumumuz içinde amerikan işi davranışlarda bulunup da ortamı germe. senin o özendiğin diğer toplumlar seks içki yemek üçgeni içinde kaybolmuş toplumlar. 12 yaşında kürtaj yaptıran insanlar. kız kardeşin olsaydı yada kız kardeşin varsa onun bir erkekle sarmaş dolaş okul sonrası gezmesini ister misin? elini vicdanına koy öyle cevap ver



ARKADAŞIM EVİNİ BİLİYORUZ OKKKAEKA.

Ayrıca canım benim, şaka bir yana, ben bu görüşlerinden çok dehşete düştüm gerçekten dizlerim falan titriyor. Geçen gün bir kız arkadaşımın eli elime değdi kazayla, birden bire kapitalizme katkıda bulundum, Amerikan işi davranışlarla namussuz bir insan haline geldim. Senden bu konuda gerçekten özür diliyorum. Beni affedip İslam'a ve Türklüğe geçişimi sağlar mısın?

Yine şaka bir yana, sana çok mantıklı bir önerim var, bak havalar da ısındı, haftada en az bir kere dışarı çıkmalı ve insan hayatına uyum sağlamalısın. Şimdi sen kız görünce gözlerini falan kaçırırsın gerçi, merak etme yahu, bakmaktan göz zinası olmaz. Hadi KİB TŞK.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kızın babasının duymasından korkuyorsan, yaptığın yanlış birşey olabilir.
Eğer kızın babası birşey demeyeceği halde öğretmen konuşuyorsa, bu gereksiz bi konuşma olur. Ama babası da rahatsız olacaksa bu durumdan öğretmen haklıdır. Bence 16-17 yaş sarmaş dolaş gezmek için küçük bir yaş. Herkesin fikri kendine tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenci gibi öğrenci olmak nedir ya biri bana anlatsın.Ben de o dediğiniz şeyden yani öğrenciyim.Benim ne yapmam gerekiyor biri açıklayabilir mi?Bana bi tek ders çalışıp geçmem lazım gibi geliyor.Nedir yani biri bana açıklasın bizim eğitim sistemi bu yüzden bu kadar kötü o kadar takılmışız ki birbirimize etiketler koymaya gerçekten verilmesi gereken eğitim umurumuzda bile değil okuma yazma bilmeyen bi sürü lise bitirmiş öğrenci var ülkemde ama kimin umurunda bizim umurumuzda olan kimseyle yiyişti mi yiyişmedi mi.

Ben öğrenci gibi öğrenci değilim arkadaşım saçlarım burnuma kadar geliyor sınıftaki kız arkadaşlarıma gayet rahat sarılıyorum okul kıyafetimin üstüne grup tişörtleri giyiyorum okulda sevgililerimle yiyişiyorum ne oluyor yani bunları yapınca ne oldu öğrenci gibi öğrenci değilim ne olacak bana açıklar msn korkmaya başladım.

Ayrıca o kız kardeş mevzusunda da benim ablam yada kızkardeşim olsa hiç de umurumda olmazdı yaşadığımız bu özgür ülke de her birey kendi istediğini yapmakta özgürdür ben kimim ki lan kıza karışıcam

O öğretmen mi müdür mü olduğunu anlayamadığım kişiye de tek bişey diyebilirim milletin derdi seni mi gerdi be kadın senin mi omzuna el atıyorlar. noluyor ne karışıyorsun annesi babası bişey dememiş sen kimsin karışıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şaka gibiymiş...

benım kızım kız kardeşim olsa isterim 16 yaşında sevgilisiyle gezsin dolaşsın yaşasın dolu dolu, başını belaya sokucak kadar mal değilya bu kız adam gibi tanısın hayatı.

"eğitim" görevlisinin tepkisi normal geldi bana öle "eğitmen" de var düzgün öretmende var yurdumuzdu en azından ama yinede üzüyo bu durum benı.

benı dumur eden genclerimiz yetişkinlerimiz oldu vallahı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşının üstünde o okulun forması yoksa kalkıp bik bik edemez bu şahıslar. Kaldı ki okul forması olduğunda dahi edemezler ama bir şeylere dayandırabiliyorlar kimi zaman.

Eğer okul forması yoksa gidip direk şikayette bulunun. Okul forması varsa da bununla ilgili bir kural/yaptırım olup olmadığını öğrenin bir şekilde. Yapacağınız tek şey düzgün bir dil ile dilekçe yazıp ilgili makama göndermek. İlgili makamdan cevap gelmedi mi? Bir üst makama yazıyorsunuz aynı dilekçeyi ilgilenilmediğini de ekleyerek. Görelim bakalım ondan sonra neler oluyor.

Deli oluyorum böyle şeylere. Keşke bana da denk gelse ya da o anda orada ben de bulunabilsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth

Bunları sınıfın bir kız arkadaşına istemediği halde sarkan bir öğretmeni döven ve son 4 ay kala lise 3 ü başka bir lisede okumak zorunda olan bir insana sölüyorsun.
So Other May Live


dın dırı dın dırı dın dırı dın dırı dın dın dın.

Yoksaaa sennn polattttt ın kankisimisin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...