Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duel Server..


Trasty

Öne çıkan mesajlar

Merhaba .. Oncelikle şöyle diyim.. Jedi Knight Türkiyede oynanmış ve kitle açısından en kaliteli ve birbirine en çok bağlı olan kitleye sahip oyun olmuştur...

5 Yılı geçmiş bir süreçte playerlık yapıyoruz ki bu gerçekten iyi bi rakam .. Burda gördüğüm insanları yıllardır belki görmüyorum.. Yıllardır Ultima Online yöneticiliği dışında hiç bir online oyunla ilgilenmiyorum fakat geldim server'ınızda playerlık yapıyorum..

Jedi Knight'a bi çok arkadaşımızla beraber Duel clan maçlarını kazandırdık .. Gece gündüz birlikte oyun oynadık. Haftasonları buluştuk tanıştık (JK'da tanıştığım bir çok insan hala görüştüğüm gece hayatına cıktığım insanlar bile oluverdi) ki bu bizim bağlılığımızı gösterdi toplu olarak gittik ESL'de Türkiyeyi bile temsil amaçlı bulunduk.

Dünya geneline yaymıyorum fakat Ülkemizdeki Player Potansiyeli Neredeyse tamamiyle Duel üzerine.. ki birçoğumuzun birbirine bağlılığıda Duel sıra beklemelerindeki muhabbetlerimizden vs kaynaklansa gerek..Clan maçlarımızı bile Duel üstüne kurduk ..


Şu an Paticik olarak Jedi Knight'a el atmışsınızki gerçekten iyi tercih olduğunu düşünüyorum.. Jedi Knight aktif player olarak geniş bir kitleye sahip değil belki şu an fakat Potansiyel Player olarak üstün bir player kitlesine sahibiz.. Fakat dediğim gibi Türkiye'de jedi knight ı biz Duel ile sevdik .. yalnış anlaşılmasın Duel Server'larımız Saber Attack - Saber Defend - Jump force lari uzerine kurulu sadece Saber meziyetlerimizi gösterdiğimiz sistemler'de oynandı ki ESL turnuvalarinda dahi bu sistem uygulanmaktadir..


Jedi Outcast'ten Jedi Academy'ye geçmiş 3 Büyük Clan mevcuttu diğer clanları asla düşük görmüyorum fakat 3 tane Top olmaya oynayan clan mevcutttu tenchu - t3 - blood eksiğim veya yalnışım varsa düzeltin .. bu 3 clan'ında kurucusununda şu an burda olduğunu görüyorum .. ben , zeragorn , kardeks.. ki bu clan liderlerini çekmeniz gerçekten başarılı bir başlangıç .. Fakat dediğim gibi genel olarak Duel üstüne kurulmuş clanlar olduk şu güne kadar..


FFA Sunucusunun bulunması bir eksi getiri demiyorum fakat öncelikli amacınızın duel olması konusunda hemfikir olacağız sanırım burdaki herkes ile .. Çünkü tekrarlıyorum türk player'ı duel üzerine yoğunlaşmıştır Jedi Outcast'ten Jedi Academy'ye kadar..


Talebimin dikkate alınması dileği ile ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de duel sunucusu olmasından yanayım. O sırada beklemelerin ayrı bi zevki vardı hakikaten. 3-4 adamı üst üste alan adamı kesmek için ayrı kasardık vs.
Yeni oyuncuların genelde FFA yanlısı ve duel sevmiyolar sanırım. Bu aslında üzücü, JK2 zamanındaki o film izleyip duel serverına girme zevkini tadamıyolar. Oyunun değeri de burda halbuki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla açıklama yapmaya gerek yok. Kesinlikle duel serveri şart. Fakat kimseyi zorlayamayız yani sonuç olarak ücretsiz bir server. İstediği tarzda açar açmak isteyen. Ha diyorlarsa eski playerleri buraya çekmek amacımız. Ozaman bir duel serveri açılmalı. Zaten duel serveri açılırsa bizde elimizden gelen emeği veririz.

Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jk2 duel olsun asıl mis olur

hatta canım o hangarlı(hani uzay gemili bi tene vardı ya) mapte duel yapmayı çok istedi birden, o platform a çıkıp eğilirdik gl derdik falan :P yürüyerek giderdik arada kılıcı açardık falan taunt falan
aah ah :P

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 21:32 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jk2 duel e her turlu varım .. Şu server fiyatlarından haberdar olabilirsek bizde yardım edelim jk2 cd si bulmak zor olabilir bazı arkadaşlar adına fakat netten download linki flnda weririz .. jk2 diosanız eyw ja diosanız onada eyw Fakat bi duel serverı rica edelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...