Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıntı


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Geldi geldi gene vurdu beni bir sıkıtı ki artık bıktım sıkılmaktan.
İşi sanki geyiğe vurup unutmaya çalışıyorum olmuyor, içiyorum olmuyor.
Hayır bilmiyorum inadına mı oluyor bunlar kriz geçirmek üzereyim.
Allah belasını versin ki utangaç bir insanım fakat bu utangaçlığım sadece hoşlandığım kızlara karşı oluyor, çok ama çok afedersiniz zengin .içleri gibi hoşlandığım kıza asılamıyorum, ayarlayamıyorum. Ve her zaman ki gibi aynı duruma düşüyorum.
oBi insanın bakışlarından ve davranışlarından neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.

Gene bir kızdan hoşlandım(Bitmek bilmiyor) bakıştık baya bi, bana baktığını görebiliyordum. Yanıma gelmek istiyor gelemiyor hissediyorum fakat aynı şekilde ben gitmek istiyorum gidemiyorum.
Başımı çevirir gibi yapıp yatıyorum hemen dönüp bakıyor bir muhabbet çıktımı diğerleriyle konuşurken sağa sola bakınırken benle konuşurken direk gözlerime bakıyor.
Bir yerden kalkıp yakınıma geçmeye çalışıyor. Herkesle taşak geçebiliyor fakat sanki adımı almaya utanıyor oda benim gibi.

Ve işte ben gene hoşlanıyorum, hoşlanıyorum. tam açılcam, beynim duman olmuş afedersiniz şap göte geliyorum çünkü o an tamda başka birisiyle birlikte oluyor(anladınız siz onu). Çok güzel... O an ki hislerim beni öyle bir boğuyor ki kafamı yerde ki betona çakasım geliyor. bıktım ağ.kü yeter artık hoşlandığım bir kişiyle adam gibi konuşup bir ilişki yaşamak istiyorum. Bıktım 2 kuruşluk kaşarlarla vakit geçirmeyi.

Ya anlayamadığım şu ki hiç bir zaman anlayamayacağım:

itişip kakışıp laf dalaşına girdiği erkeğe karşı nasıl yapabiliyor anlamıyorum. abi bıktım ya yemin ederim bıktım

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 00:40 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kızların bakışlarına sakın güvenme.. çok g.te gelirsin sen daha...
ben de öyle bişe yaşadım (hatta kız arkamdan gelirken bayılmak istiyorum yaa dedi- o sırada kulaklık vardı kulagımda ama müzik yoktu) neyse işte... sonra bi şekilde bişeler yaptım.. meğerse kızın çıktığı varmış...

sonra başka bi olay anlatayım, sitenin birinden konuşuyodum birisiyle, sonra kız msn i mi istedi (bak ben istemedim bi de o istedi düşün).. sonra neyse msn de konuşmaya başladık kız kamera açtı . sonra hergün kamerada 2-3 saat gece muhabbet. gayet güzel de ilgi gösteriyodu. hatta o derece ki öpücük gönderiyodu (smiley, wink falan değil bildiğin kameradan öpüyodu kız).. (sonra bi ara görüştük dışarda falan)...sonra kıza açıldım(dışarda görüşmeden önce), böyle bişe istemediğini söyledi.. neymiş, sen beni sev ama arkadaş kalalım yine böyle konuşalım vs vs .. hay dedim senin ebeni, bendeki bedevi şansını...

artık hiç bi kızın davranışlarına güvenemez oldum. sanırım bu gidişle kız bana seni seviyorum demedikçe ben hiç bi adım atmıycam..

lan 5 senemiz bitti koca okulda, bi tane adam gibi bi kız çıkmadı karşımıza be...

of dertlendim şimdi. zaten arka planda da orhan baba çalıyo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlama ama kızların bakışlarına sen anlam yüklüyor olmayasın?
ki öyle değilse bile bu hareketine devam etme,bir iki bakışmayla kız genelde tav olmaz.
Hadi bakışı geçtim,konuşma tarzı ve davranış biçimi olarak bariz "ben sana aşığım" sinyalleri veren kızların bile U dönüşü yapıp sen yanlış anladın hedehödö demeleri genelde yaşanılan bir durum.güvenme o bakışlara.
------------------------------------------------
utanma olayına gelirsek,yahu sende insansın o da insan.
senden üstün bir varlık değil,yemez de seni,üstüne üstlük senin ona gidip konuşmaya çalışman senin onu beğendiğin anlamına gelir ve beğenilmek her kız tarafından hoş karşılanır,seni o anda ağır bir şekilde terslemez,ama birlikte de olmaz tabi
------------------------------------------------
hoş,birinle sadece bakıştıktan sonra birlikte olmak istemen bir garip geldi bana,hadi beni geç,kızlarada genelde bu tip birşey garip gelir,istemezler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çook sıkıntı yapardım çoook. Bendeki farklı nedenleydi ama sıkıntıydı. Herkezin parmakla gösterdigi dürüst, saygılı, ne olursa olsun taviz vermeyen insandım. Övünürdüm bununla pekde hoşuma giderdi :) Hani ben hep düşünceli insandım. Senin gibi. Abi yalan deger bilmiyo insanlar. Kendine dön illa kız olması gerekmıyo, olsada olur olmasada. Eminim olacaktır. Kasarak üzülerekde bir ömür geçirebilirsin, yaşayarakda :) Yazması uygulaması kadar kolay degil evet ama ben biraz aştım. Sallamıcan abi oh be ya çalsın sazlar oynasın kızlar :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...